Vad erbjuder vi dig som timvikarie inom Måltidsservice?

Som medarbetare inom Måltidsservice får du vara med och bidra i arbetet med att tillaga och servera riktigt god mat. Du är en del i att levererar kvalitetssäkrade livsmedel, måltider och måltidskomponenter. Tillsammans känner vi stolthet för vårt arbete och vår slutprodukt.

Vi tillagar dagligen 22 000 portioner mat och har kök förlagda i Lunds innerstad, Dalby, Södra Sandby, Veberöd, Genarp och Stångby.

Vi har alltid ett trevligt och respektfullt bemötande gentemot våra matgäster, våra samarbetspartners och gentemot varandra. Tillsammans arbetar vi för att ständigt utveckla och förbättra måltiden och verksamheten. Vi är medskapande och tillsammans bidrar vi alla till en god arbetsmiljö, trivsel och hög servicenivå.

Vad innebär det att arbeta som timvikarie?

Vi söker kontinuerligt timvikarier som kan arbeta med kort varsel. Att arbeta som timvikarie innebär att du arbetar vid behov. Du blir bokad av vikarieenheten och utför arbete ute i våra kök, i hela Lunds kommun. Arbetsuppgifterna består av servering, disk, städ och viss matlagning. Arbetspassen kan variera i längd och är förlagda dagtid måndag till fredag. Då man som vikarie får arbetspass när ordinarie personal är frånvarande förekommer det bokningar med kort varsel. Lunds kommun tillämpar rökfri arbetstid.

Vem söker vi?

Vi förutsätter att du har ett stort intresse av mat och människor. Meriterande är utbildning och/eller erfarenhet från livsmedelsbranschen. Arbetet innebär att du kommer att arbeta i många olika verksamheter så ett krav är att du är flexibel. Du behöver kunna samarbeta med andra men även klara av att jobba enskilt. Du har goda kunskaper i svenska språket i både i tal och skrift, samt grundläggande kunskaper inom datasystem, så som exempelvis egenkontrollprogram.

Då måltidsservice tillagar och serverar mat inom skolor som lyder under skollagen behöver du kunna uppvisa ett godtagbart utdrag ur belastningsregistret inför anställning.

Du skickar in din ansökan genom att klicka på knappen "skicka intresseanmälan" nedan. 

Varmt välkommen med din ansökan! 

分享链接到:


发送申请

返回职位空缺页面