Vård- och omsorgsförvaltningen

Om rollen och dina arbetsuppgifter

Inom hemsjukvården är våra patienters önskemål och behov i fokus. Vi arbetar för att göra deras vardag meningsfull. Dina dagar är omväxlande med mycket varierande uppdrag. Du arbetar självständigt men har också ett nära samarbete med kollegorna. Enligt våra mål arbetar vi mot digitalisering och rehabiliterande arbetssätt.

Som sjuksköterska ansvarar du för handledning och delegering av undersköterskor. Vi erbjuder kommunövergripande utbildningar för omvårdnadspersonal inför delegering. Varje utbildning avslutas med ett digitalt kunskapstest för att säkerställa att personen har adekvata kunskaper för uppgiften. Detta ger dig som sjuksköterska ett underlag i delegeringsprocessen så att du kan känna dig trygg i dina beslut.

Din anställning inleds med en introduktion som skräddarsys efter dina behov vad gäller innehåll och omfattning. Som nyanställd erbjuds du en mentor, erfaren i sin profession såväl som i vår verksamhet. Din mentor är anställd utanför din enhet och ni träffas regelbundet några timmar i månaden under 6-12 månader. 

Här möter du Louise som är sjuksköterska hos oss inom hemsjukvården. 

Till hemvårdsområde centralt såväl som till Linero söker vi nu nya kollegor. Var vill du jobba?

Vi söker dig

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Är du vidareutbildad till distriktssköterska eller inom psykiatri är det meriterande liksom om du har erfarenhet av kommunal hemsjukvård. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet inom din profession, gärna från kommunal verksamhet. 

Du är trygg i dig själv, kommunikativ, strukturerad och lösningsfokuserad samt bra på att arbeta självständigt såväl som i samverkan med andra. Du har ett gott bemötande och mod att prioritera och arbetsleda samtidigt som du har kvalitet och patientsäkerhet i fokus. Körkort för personbil och cykelvana krävs liksom att du har goda kunskaper i svenska språket, i tal såväl som skrift. 

Om du har den minsta tveksamhet eller fundering - hör av dig så berättar vi mer. 

I den här rekryteringen tillämpar vi löpande urval och intervjuer under ansökningstiden. Vill du få en inblick i verksamheten innan du bestämmer dig? Du får gärna gå bredvid en dag eller del av dag.

Vi erbjuder dig

Som medarbetare hos oss erbjuds du en rad förmåner med fokus på balans, trygghet och hälsa. Lunds kommun är en stor organisation med många spännande verksamheter och möjligheter för medarbetare till utveckling. Som medarbetare får du även tillgång till vår förmånsportal där du enkelt kan se dina förmåner och administrera dessa.
Det här ger vi dig som medarbetare

Om arbetsplatsen

Med fokus på teambaserat samarbete, utbildning och utveckling är all legitimerad personal organiserad i en egen HSL-organisation. Du ingår i ett team med flera andra yrkesprofessioner och tillsammans planerar och utför ni väl anpassade hälso- och sjukvårdsinsatser inom hemsjukvården. 

Arbetstiden är måndag till fredag samt var 8:e helg i helgsamverkan.

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 38.25/38.25
Ort Lund
Län Skåne län
Land Sverige
Referensnummer 2024/323
Kontakt
  • Cecilia Persson, Rekryteringskonsult, 046-3596648
  • Ann Boutis, Enhetschef, 046-3596306
Facklig företrädare
  • Sima Amini, Vårdförbundet, 046-3593622
  • Ola Holmberg-Rusestig, Vårdförbundet, 046-3598044
Publicerat 2024-03-20
Sista ansökningsdag 2024-04-20

Tillbaka till lediga jobb