Serviceförvaltningen

Om rollen och dina arbetsuppgifter

Till Fastighetsservice inom Lundafastigheter söker vi en medarbetare som vi erbjuder självständiga
uppdrag där ditt engagemang och din initiativförmåga sätter ramarna för din utveckling.


Du genomför elronderingar med okulärbesiktning samt mindre elarbeten, invändigt såväl som utvändigt. Du besiktigar el-centraler, styrskåp, strömbrytare, vägguttag mm. Du säkerställer också att ledbelysning, utrymningsskyltar, jordfelsbrytare och personskydd är intakt och i förekommande fall rapporterar du skador och åtgärdsbehov i vårt fastighetssystem Aareon Xpand

Vi söker dig

Vi söker dig som har goda kunskaper inom el och är ansvarstagande, flexibel och van vid att arbeta självständigt och under eget ansvar. Att du har gymnasial utbildning och B-körkort ser vi som ett krav. Om du har erfarenhet från fastighetsbranschen och dessutom elbehörighet B och/eller erfarenhet från elyrket, ser vi det som meriterande. 


Du kommer att vara vårt ansikte utåt mot kunden, vilket kräver att du har engagemang och yrkesmässiga kunskaper. Du ska ha lätt för att samarbeta med både kunder och kollegor och trivs med att arbeta både ensam och i grupp. Du behöver gilla ett varierande och omväxlande arbetstempo. Arbetet innebär mycket kontakter med kunder och övriga kollegor och därför värdesätts din positiva inställning.


Du är en van datoranvändare och är bekväm med att arbeta i surfplatta/mobiltelefon, där du hanterar arbetsorder. 


Välkommen med din ansökan, kanske blir just du en av våra nya kollegor!

Vi erbjuder dig

Som medarbetare hos oss erbjuds du en rad förmåner med fokus på balans, trygghet och hälsa. Lunds kommun är en stor organisation med många spännande verksamheter och möjligheter för medarbetare till utveckling. Som medarbetare får du även tillgång till vår förmånsportal där du enkelt kan se dina förmåner och administrera dessa.
Det här ger vi dig som medarbetare

Om arbetsplatsen

Serviceförvaltningen tillgodoser övriga förvaltningar och kommunala bolags behov av service,
exempelvis inom lokaler, skolmåltider, grönyteskötsel eller entreprenadjobb. Vi har drygt 600 anställda fördelade över affärsområdena Lundafastigheter, Markentreprenad och Måltidsservice samt vår stab. Hos oss är du med och gör skillnad för små och stora Lundabor! 


Här får du plats att växa. Inom Lunds kommun sätter vi kunskapen i centrum och skapar möjligheter att utvecklas i arbetslivet. Vi erbjuder en inkluderande arbetsmiljö, och chans att påverka och göra skillnad.
Vill du bli en av oss?

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Lund
Län Skåne län
Land Sverige
Referensnummer 2024/350
Kontakt
  • Mårten Lindén, 046-3594859
Facklig företrädare
  • Kommunal Lund-Staffanstorp, 010-4427936
Publicerat 2024-03-26
Sista ansökningsdag 2024-04-22

Tillbaka till lediga jobb