Vård- och omsorgsförvaltningen

Om oss

I januari 2024 flyttade vi till helt nyrenoverande lokaler på Nöbbelövsvägen i Lund. Vi erbjuder 28 korttidsplatser till personer efter sjukhusvistelse som är i behov av rehabilitering innan dess att de kan återgå till ordinärt boende. Korttiden har ett stort fokus på rehabilitering, utevistelse och hälsofrämjande insatser. På korttiden har vi satsat mycket på en tilltalande utemiljö med bland annat ett orangeri, grillplats och utegym. Vårt mål är att 50 % av våra aktiviteter ska ske utomhus!

I teamet ingår arbetsterapeuter, fysioterapeuter, undersköterskor, enhetschef för SoL-personal, enhetschef för legitimerad personal, administratör, samordnare samt en koordinator.

Arbetsuppgifter

Hos oss på korttiden är teamarbete, det kollegiala och arbetsglädjen utmärkande. Arbetsmiljön och arbetsuppgifterna ger dig alla möjligheter att utvecklas i din profession. Uppdraget är komplext och många av dina kollegor har arbetat länge på korttiden och besitter en hög kompetens. Du arbetar alltid i par med en annan sjuksköterska. Du arbetar i team med andra kompetenser med att samordna och planera de samlade hälso- och sjukvårdsinsatserna för patienterna.

Vi erbjuder dig

Arbete dagtid måndag-fredag med helgtjänstgöring var 8:e helg (på helgen arbetar sjuksköterskor tillsammans i helgsamverkan som utgår från St Södergatan i Lund).

Möjlighet till fler semesterdagar genom semesterväxling.

En arbetsplats som ligger i framkant med den digitala utvecklingen. 2021 fick vi utmärkelsen Sveriges E-hälsokommun för vårt innovativa arbete med digitalisering inom vård- och omsorg.

En introduktion utifrån dina förutsättningar där du utbildas i våra kvalitetssystem. Din introduktion innehåller också bredvidgång och en kompetensutvecklingsplan för hållbarhet och trygghet i din anställning. 

Kommunövergripande utbildningar inför delegering. Varje utbildning avslutas med ett digitalt kunskapstest för att säkerställa adekvata kunskaper för uppgiften. Detta ger dig som sjuksköterska ett underlag i delegeringsprocessen så att du kan känna dig trygg i dina beslut. 

Du är välkommen att hälsa på, och gå bredvid, under en halv eller hel dag för att bilda dig en uppfattning om vår verksamhet.

Vi söker dig som

är legitimerad sjuksköterska, som känner sig trygg och självständig i sin profession. Du har ett lösningsfokuserat, kommunikativt och rehabiliterande förhållningssätt med engagemang och intresse för arbete med människor; patienter såväl som kollegor. Du är positiv till nya utmaningar, gillar lite tempo och uppskattar teamarbete. Du har god datorvana, är strukturerad och noggrann samt kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska. Ange löneanspråk i din ansökan. B-körkort är meriterande likaså tidigare erfarenhet av kommunal hälso- och sjukvård.

Intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden.

Varmt välkommen med din ansökan! 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 1 augusti eller enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 38.25/38.25
Ort Lund
Län Skåne län
Land Sverige
Referensnummer 2024/409
Kontakt
  • Cecilia Persson, Rekryteringskonsult, 046-3596648
  • Emma Wrangel, Tf Enhetschef, 046-3594808
  • Niclas Lindqvist, Koordinator, 046-3596299
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, 0711-420420
Publicerat 2024-04-09
Sista ansökningsdag 2024-04-30

Tillbaka till lediga jobb