Utbildningsförvaltningen

Om rollen och dina arbetsuppgifter

Som IT-tekniker på Katedralskolan arbetar du med support av IT-verktyg och kringutrustning för skolans elever och personal. Du felsöker, åtgärdar problem, underhåller mjuk- och hårdvara, sköter garantiärenden, installerar program samt hanterar elev- och personaldatorer. Du arbetar även med inventering, beställning och installation samt har kontakt med interna och externa samarbetspartners. Du har din arbetsplats i skolans bibliotek och underhåller tillsammans med våra vaktmästare teknisk utrustning för ljud och bild i aula och klassrum samt bistår med teknisk kompetens vid digitala examinationer och olika evenemang på skolan. Utöver dessa arbetsuppgifter har du, som alla anställda på en skola, ansvar för att bidra till trivsel, trygghet och en god skolmiljö.

Vi söker dig

Vi söker dig som har en gymnasial utbildning inom IT/data/teknik eller har motsvarande kunskaper och är lyhörd samt serviceinriktad. Du är intresserad av att arbeta med ungdomar och kan kommunicera muntligt och skriftligt på engelska. Det är meriterande med erfarenhet av liknande arbete men vi lägger också stor vikt vid personlig lämplighet. Du är ansvarstagande och med servicekänsla, har god samarbetsförmåga men också eget driv och självständighet.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att underlaget inte behöver tas i anspråk av redan anställd och att vi hittar rätt sökande för skolans behov.

Vi erbjuder dig

Som medarbetare hos oss erbjuds du en rad förmåner med fokus på balans, trygghet och hälsa. Lunds kommun är en stor organisation med många spännande verksamheter och möjligheter för medarbetare till utveckling. Som medarbetare får du även tillgång till vår förmånsportal där du enkelt kan se dina förmåner och administrera dessa.
Det här ger vi dig som medarbetare

Om arbetsplatsen

Katedralskolan är Nordens äldsta skola och grundades redan 1085. Mitt i centrala Lund är den lätt att nå med allmänna kommunikationer för våra 1500 elever och 160 anställda. Här erbjuder skolan utbildning av högsta kvalitet inom olika högskoleförberedande program. Skolans mål är att erbjuda en trygg och studiemotiveradande miljö för alla elever, där de kan utvecklas och få såväl den utmaning som den hjälp och det stöd de behöver.

För att få arbeta med elever inom gymnasieskolan behöver du kunna uppvisa ett godtagbart utdrag ur belastningsregistret https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Lund
Län Skåne län
Land Sverige
Referensnummer 2024/421
Kontakt
  • Ingalill Fritzon, 046-3597615
Publicerat 2024-04-15
Sista ansökningsdag 2024-05-12

Tillbaka till lediga jobb