Vård- och omsorgsförvaltningen

Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Inom vård- och omsorgsförvaltningen arbetar ungefär 3 000 medarbetare för att äldre människor och personer med funktionsnedsättning ska kunna leva ett aktivt, socialt och meningsfullt liv på sina villkor. Vi ansvarar bland annat för kommunens äldreboenden, hemtjänst, stöd till personer med funktionsnedsättning, hemsjukvård och träffpunkter för seniorer. Vi arbetar efter vår värdegrund där individens behov står i centrum. Våra verksamheter kännetecknas av delaktighet, valfrihet, flexibilitet och kvalitet med respekt för den enskildes integritet och självbestämmande.

Om oss

Bataljonsvägen 18 ligger i Stångby och är en gruppbostad med 6 brukare i 50-årsåldern med varierande funktionsnedsättning. Det förekommer en del omvårdnadsarbete, så det är bra om du har erfarenhet av detta. Du behöver också vara bra på att motivera brukarna att genomföra dagliga rutiner och att delta i aktiviteter både på och utanför bostaden.
Det kan förekomma hög ljudnivå.

Arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter består i att ge brukarna individuellt stöd i den dagliga livsföringen genom att arbeta tydliggörande, ge brukarna en förutsägbarhet och skapa struktur i brukarnas vardag.

Stimulera till fritidsoch kulturaktiviteter och delaktighet i samhället efter brukarnas individuellt satta mål. Detta så att de kan vara så självständiga som möjligt.

Exempel på arbetsuppgifter som förekommer är att stötta vid städning, matlagning, personlig hygien och läkemedelshantering. I din roll ingår även att planera, utforma genomförandeplaner, dokumentera, göra regelbundna utvärderingar samt medverka till att verksamheten håller en god kvalitet.

Samverka med föräldrar, anhöriga och gode män/förvaltare.

Du planerar ditt arbete tillsammans med den person du stöttar, och förstår hur viktigt det är att varje enskild person är delaktig och har inflytande över sin vardag.

Vi söker dig som

Meriterande om du har :

Vård- och omsorgsprogrammet, Barn- och fritidsprogrammet eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig.• Du ska ha goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift

• Datorvana

• Strukturerad

• Skapa goda relationer

• Vara flexibel

Körkort är ett krav

Våra medarbetare är vår styrka och främsta tillgång. Därför erbjuder vi alla som arbetar hos oss ett antal förmåner. Du kan läsa mer om dessa på www.lund.se/formaner

OBS:

Tillträde under förutsättning att tjänsterna inte behöver tas i anspråk av redan befintlig personal

Anställningsform Visstidsanställning 3-6 månader
Anställningen avslutas
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde Tillträde 7/9 respektive 1/10
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad En tjänst på 87,6% (7/9-20-31/12-20)och en på 90% (1/10-20-31/1-21)
Ort Lund
Län Skåne län
Land Sverige
Referensnummer 2020/651
Kontakt
  • Ann-Christin Persson Rekryteringskoordinator, 046-3598423
  • Nina Emmertz Enhetschef, 046-3593563
Publicerat 2020-07-23
Sista ansökningsdag 2020-08-14

Tilbage til Ledige stillinger