Gymnasieskola

Om oss

Hedda Anderssongymnasiet är Lunds kommuns nyaste gymnasieskola inriktad på kreativitet, handlingskraft och företagsamhet. Tillsammans tar vi de första stegen mot att skapa en bättre framtid, för oss alla. Hedda startade 2018 och erbjuder ekonomi-, teknik- samhällsvetenskaps- och naturvetenskapsprogrammet. Hedda Anderssongymnasiet har just nu 600 elever och ligger i gamla tingshuset på Byggmästaregatan 2 i Lund. Skolan växer för varje läsår och under sommaren 2023 kommer vi att flytta in i vår nybyggda skolbyggnad på Svanevägen/Möllegatan som ska rymma 1650 gymnasieelever och 350 grundskoleelever.

I samband med att skolan flyttar kommer skolans verksamhet att växa.

http://www.lund.se/heddagymnasiet

Arbetsuppgifter

Verksamheten är organiserad i pedagogiska processteam kring ett antal klasser på ett program. Varje team har en pedagogisk processledare som leder teamets arbete i den vardagliga verksamheten. Som processledare kommer du att få stora möjligheter att påverka skolans utformning både när det gäller undervisning och lokaler. Du arbetar i nära samarbete med skolans skolledning och administration, men har inte personalansvar.

Inför hösten rekryteras ännu en processledare till vårt nya team med årskurs 1 elever på Samhällsvetenskapsprogrammet och Ekonomiprogrammet. Som processledare leder du processteamets gemensamma arbete på 20% av din tid samt undervisar 80%.

Som pedagogisk processledare förväntas du

- Leda processteamets pedagogiska samarbete kring aktuella utmaningar i omvärlden

- Utveckla konkret samverkan med externa aktörer som ska ligga till grund för ämnesintegrerad projektbaserad undervisning

- Delta i skolans gemensamma utvecklingsarbete

Vi söker dig som

Vi söker en legitimerad yrkesskicklig gymnasielärare och ledare med intresse för skolutveckling och erfarenhet av tvärvetenskapligt arbetssätt.

Du är entusiastisk, samarbetsinriktad och skapar ett gott klimat i de grupper där du är delaktighet. Du sprider arbetsglädje och bidrar till lösningar.

Erfarenhet av projektledarskap och ämnesintegrerat arbete värdesätts. Vi ser det också som meriterande om du har varit med och byggt upp ny skolverksamhet tidigare. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 230807
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Lund
Län Skåne län
Land Sverige
Referensnummer 2022/1767
Kontakt
  • Hanna Stavne, 046-3596138
Facklig företrädare
  • Fackliga företrädare nås via kommunens växel, 046-3595000
Publicerat 2023-01-02
Sista ansökningsdag 2023-01-27

Tillbaka till lediga jobb