Vård- och omsorgsförvaltningen

Om oss

Särskilt boende för äldre ansvarar för våra äldreboenden och demensboenden för äldre. I Lunds kommun drivs 15 särskilda boenden av kommunen. Här bor personer med omfattande behov av service och omvårdnad dygnet runt. Boendena är placerade i centrala Lund såväl som i de östra kommundelarna Genarp, Veberöd och Södra Sandby.

Med fokus på teambaserat samarbete, utbildning och utveckling satsar vi på våra boenden och prioriterar bland annat en god bemanning och kvalitativ kompetensutveckling. Exempel på kompetensutveckling kan du läsa om här.   

Möt Edisa som jobbar som sjuksköterska inom särskilt boende. Klicka här

Arbetsuppgifter

Varje boende har 3-4 sjuksköterskor knutna till sig vilket möjliggör utbildningsinsatser och utvecklingsarbete. Vill du vara med och bidra till vår kvalitétsutveckling? Vi arbetar strukturerat och målinriktat för att driva utveckling inom en rad områden. Allt för att ge våra äldre den bästa vård. Vad är du intresserad av att driva för frågor? Innehållet i just ditt uppdrag tänker vi att vi kikar på tillsammans med dig. 

Arbetstiden är måndag till fredag och var 8:e helg. 

Din anställning inleds med en introduktion som skräddarsys efter dina behov vad gäller innehåll och omfattning.  Som nyanställd erbjuds du en mentor, erfaren i sin profession såväl som i vår verksamhet. Din mentor är anställd utanför din enhet och ni träffas regelbundet några timmar i månaden under 6-12 månader. 

Vi söker dig som

Är legitimerad sjuksköterska. Specialistutbildning inom vård av äldre är meriterande liksom erfarenhet från arbete inom äldreomsorg och demensvård.

Är du utpräglat intresserad av verksamhetsutveckling eller föredrar du det patientnära och omvårdnadsnära? Vi bygger team så att var och ens styrkor och intresse tillvaratas bäst. 

Du har en god pedagogisk förmåga att handleda, undervisa och delegera omvårdnadspersonal. Du har ett lösningsfokuserat och entusiasmerande förhållningssätt med god förmåga att arbeta i team såväl som självständigt.

God datorvana och god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska krävs. Körkort för personbil är meriterande.

I den här rekryteringen tillämpar vi löpande urval och intervjuer under ansökningstiden.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 38.25 tim/vecka
Ort Lund
Län Skåne län
Land Sverige
Referensnummer 2024/135
Kontakt
  • Lena Tellström, Enhetschef, 046-3596371
  • Cecilia Persson, Rekryteringskonsult, 046-3596648
Facklig företrädare
  • Joanna Mavéus, Vårdförbundet, 046-3595000
Publicerat 2024-02-05
Sista ansökningsdag 2024-02-25

Tillbaka till lediga jobb