Barn och skolförvaltningen

Om rollen och dina arbetsuppgifter

Vi söker nu en driven grundskollärare för undervisning i årskurs 4-6 i svenska, matte, engelska, NO och idrott. Tjänstens omfattning är på 100 procent tillsvidare.

I arbetet ingår sedvanliga lärararbetsuppgifter. I din ansökan och vid en eventuell intervju är det viktigt att du beskriver dina förmågor i mötet med eleverna, i ledarskapet och i samverkan med andra. Förmågan att analysera och reflektera över egna insatser och verksamhetens innehåll har stor betydelse för kvalitén i skolan.

Du arbetar i ett arbetslag där ni gemensamt ansvarar för att eleverna och verksamheten utvecklas och att varje elev ges bästa möjliga förutsättningar för utveckling och lärande. Du ska tillsammans med övrig personal driva en verksamhet som hjälper eleverna att bli trygga, kreativa och nyfikna.

Du ska vara väl förtrogen med läroplanen Lgr 22 och skollagen. Vi strävar efter att elevuppgifterna ska vara verklighetsförankrade utanför skolan. Skolan använder digitala verktyg och multimediavana krävs.

Vi söker dig

Vi söker dig som har lärarlegitimation i åk 4-6 i svenska, matte, engelska, NO och idrott . Ditt arbete ska genomsyras av nyfikenhet, kreativitet och medvetna val.

Du ska vara strukturerad och planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt. Relationsskapande är i viktigt för dig i ditt arbete och du är utåtriktad, socialt aktiv och skapar goda kontakter med både elever, vårdnadshavare och kollegor. Du tar initiativ, sätter igång aktiviteter och uppnår resultat.

Du är flexibel och har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter samt kan snabbt ändra synsätt och förhållningssätt.

Vi håller intervjuer löpande så tveka inte att ansöka redan idag - varmt välkommen med din ansökan!

Vi erbjuder dig

Som medarbetare hos oss erbjuds du en rad förmåner med fokus på balans, trygghet och hälsa. Lunds kommun är en stor organisation med många spännande verksamheter och möjligheter för medarbetare till utveckling. Som medarbetare får du även tillgång till vår förmånsportal där du enkelt kan se dina förmåner och administrera dessa. Det här ger vi dig som medarbetare (lund.se)

Om arbetsplatsen

Fäladsskolan har läsåret 2024-2025 ca 355 elever. I årskurs fyra tar vi emot elever från Backaskolan och Delfinskolan, vilket innebär att vi under läsåret har fyra klasser i årskurs fyra, fem klasser i årskurs fem och fyra klasser i årskurs sex. På skolan finns också en särskild undervisningsgrupp. Vi använder moderna pedagogiska metoder och har iPads i undervisningen. Vår personal har ett genuint pedagogiskt engagemang, kunnande och entusiasm. Undervisningen är individanpassad och elevernas delaktighet är viktig. Alla elever ska nå sin högsta potential, få ett gott självförtroende och känna att de kan. Allt ska vara möjligt.

Fäladsskolan tillhör Verksamhetsgrupp 3. Skolorna i området har höga ambitioner och vi strävar efter att all verksamhet ska genomsyras av kreativitet, öppenhet, samarbete och hög digital kompetens. Arbetssättet ska ske i en innovativ lärmiljö och vara på riktigt för barn och elever, här hjälper de digitala verktygen oss att uppnå våra mål. Fäladsskolan är en skola i framkant, där utveckling har blivit en del av kulturen. Skolan har framförallt arbetat mycket med språkutvecklande arbetssätt i alla ämnen, digital utveckling och även kooperativt lärande (KL). På Fäladsskolan har alla elever 1:1 med iPad. Vi är intresserade av ny forskning och alla är medskapande i skolans utveckling. Kreativitet, samarbete och den digitala utvecklingen är våra flaggskepp.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 240808
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Lund
Län Skåne län
Land Sverige
Referensnummer 2024/512
Kontakt
  • Håkan Bengtsson Diurlin, rektor, 046-3597465, hakan.bengtssondiurlin@lund.se
  • Fredrik Neumann, biträdande rektor, 046-3594184, fredrik.neumann@lund.se
Facklig företrädare
  • Emil Andarroz, Sveriges Lärare, 046-3592184
  • Linda Fridlund, Sveriges Lärare, 046-3592167
Publicerat 2024-05-07
Sista ansökningsdag 2024-05-29

Tillbaka till lediga jobb