Barn- och skolförvaltningen

Om rollen och dina arbetsuppgifter

Unik möjlighet!

Vi söker en lärare med kompetens att undervisa i SO åk 7-9. Arbetsuppgifterna består av att undervisa i respektive ämnen i grundskolans senare år samt att inom yrket utföra i övrigt förekommande uppgifter. Den som anställs för tjänsten kommer att ingå i ett arbetslag där det även ingår mentorskap.

Som grundskollärare arbetar du pedagogiskt och socialt utifrån verksamhetens mål och riktlinjer samt gällande styrdokument. Du är väl förtrogen med aktuell läroplan och ansvarar för det pedagogiska innehållet i undervisningen samt arbetar främjande för elevernas lärande och utveckling.

Vi söker dig

Vi söker dig som är behörig och legitimerad grundskollärare år 7-9 SO. Det är meriterande om du har varit undervisande lärare, samt har erfarenhet av mentorskap i åk 7-9. Du har erfarenhet av arbete med elever med NPF. Vi ser att du som sökande är väl förtrogen med digitala verktyg och har hög kompetens och stort intresse för att utveckla en IKT-relaterad undervisning. Du har god kunskaper i svenska både i tal och skrift.

Vi förutsätter att den sökande har hög kompetens vad gäller pedagogiskt ledarskap, gott bemötande mot elever, vårdnadshavare och kollegor samt har ett salutogent förhållningssätt till elever och lärande. Dessutom är det viktigt med relationell kompetens. Du är strukturerad, engagerad och säkerställer att ditt budskap går fram, samt följer upp. 

Då vi tillämpar löpande urval ser vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. 

Vi erbjuder dig

Som medarbetare hos oss erbjuds du en rad förmåner med fokus på balans, trygghet och hälsa. Lunds kommun är en stor organisation med många spännande verksamheter och möjligheter för medarbetare till utveckling. Som medarbetare får du även tillgång till vår förmånsportal där du enkelt kan se dina förmåner och administrera dessa.

Det här ger vi dig som medarbetare

Om arbetsplatsen

Gunnesboskolan är en grundskola i nordvästra delen av Lunds kommun. Elevantalet i på skolan är ca 630 och antalet i årskurs 7-9 uppgår till ca 280. En arbetsplats där man trivs och gärna stannar.

Vi utvecklar elevaktiva arbetssätt och arbetsformer och verkar efter honnörsorden Lust att lära, Lära@lära och Livslångt lärande. Bibliotek, inklusive informations- och kommunikationsteknik, spelar stor roll och är väl utbyggt. Vi arbetar också i ett F-9 perspektiv med att höja kompetensen kring NPF och Differentierad undervisning/Lektionsdesign. Vi är på väg in i ett spännande utvecklingsarbete inom Relationellt Lärarskap.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 8 augusti 2024 eller efter överenskommelse
Löneform månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 70-100
Ort Lund
Län Skåne län
Land Sverige
Referensnummer 2024/592
Kontakt
  • Henrik Östman, 046-3599284, henrik.ostman@lund.se
Facklig företrädare
  • Maria Kamsäter, Sveriges Lärare, maria.kamsater@lund.se
Publicerat 2024-05-22
Sista ansökningsdag 2024-06-07

Tillbaka till lediga jobb