Vård- och omsorgsförvaltningen

Om oss

Linehuset ligger på Linero i den östra delen av Lund och består av två boendeenheter med vardera 48 lägenheter. Trädgården är i en parkliknande miljö och innehåller ett lusthus och en anpassad sinnenas trädgård.

Både Linegården och Linelyckan har sex avdelningar, både för personer med demenssjukdomar och somatiska avdelningar.

Våra medarbetare är vår styrka och främsta tillgång. Därför erbjuder vi alla som arbetar hos oss ett antal förmåner. Du kan läsa mer om dessa på www.lund.se

Vi jobbar tillsammans för en god arbetsmiljö, tex med regelbundna mikropauser och möjlighet att använda våra återhämtningsstolar.

Arbetsuppgifter

I rollen som undersköterska ingår du i det mångprofessionella teamet. Du bidrar med dina specialistkunskaper inom din yrkeskompetens. Genom nära samarbete med chef, sjuksköterskor, fysioterapeut och arbetsterapeut samt övriga i teamet medverkar du till att ge brukarna livsinnehåll där individens behov står i centrum. 

Arbetet innebär omvårdnadsarbete utifrån brukarens önskemål och behov samt delegerade uppgifter enligt HSL. I arbetet ingår även att vara kontaktman samt att inneha ett eller flera ansvarsområden.

En viktig del i arbetet är att arbeta i team kring brukaren för att få en god helhetssyn. Vi arbetar utifrån den nationella värdegrunden inom äldreomsorgen där nyckelorden är självbestämmande, delaktighet och individanpassning.

Som undersköterska kommer du att utforma genomförandeplaner, dokumentera, utvärdera och medverka till att verksamheten håller god kvalitet. Din strävan är alltid att göra vardagen meningsfull för brukarna.

Dokumentation sker i Procapita. Vi följer upp kvalitén i nationella register som BPSD-registret och Senior Alert.

Vi söker dig som

Godkända betyg från vård- och omsorgsprogrammet eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Vi vill att du ska ha god erfarenhet av att arbete med personer med demenssjukdom och är du BPSD administratör är det meriterande.

Vi vill att du ska vara trygg i din roll som undersköterska och har en positiv inställning till utveckling och förändringar. Du ska kunna arbeta med alla och acceptera våra olikheter och bemöta alla med respekt. Vi vill även att du ska vara flexibel och lyhörd, såväl med boende som med anhöriga och även till oss, dina nya kollegor.

Du ska dela Lunds kommuns vision och är redo att arbeta utifrån vår värdegrund och våra förhållningssätt lyssna, lära och leda.

God kunskap i det svenska språket i tal och skrift behövs.

Övrigt

Vi söker undersköterskor till tillsvidaretjänster och längre vikariat. Arbetstiden är schemalagd antingen dag/kväll  eller kväll/natt.  Samtliga tjänstgör varannan helg. För schemalagd tjänstgöring har vi ett fördelaktigt heltidsmått dag/kväll på 36,33 tim/vecka och kväll/natt heltidsmått på 34,33 tim/veckan.  Vi tillämpar löpande urval.

Just nu söker vi timanställda till verksamheten. Är du intresserad av detta hittar du länk nedan:

 Timvikarie inom vård och omsorg | Lunds kommun

Vill du tillsammans med oss vara med och skapa meningsfullhet och trygghet för våra äldre? Vill du vara med och göra skillnad för våra äldre? Har du ett stort intresse och engagemang för god äldreomsorg? Känner du dig träffad? Då vill vi att du söker tjänsten som undersköterska hos oss!

Vi ser fram emot din ansökan–  Välkommen med din ansökan redan idag!

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 7
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Lund
Län Skåne län
Land Sverige
Referensnummer 2022/1741
Kontakt
  • Cecilia Wollmér, Enhetschef Linegården, 046-3596822
  • Moa Wennberg, vik enhetschef Linelyckan, 046-3596827
  • Emma Borrie, rekryteringskonsult VoO, 046-3596638
Facklig företrädare
  • Kommunal, 010-4427936
Publicerat 2023-01-01
Sista ansökningsdag 2023-01-29

Tillbaka till lediga jobb