Vård- och omsorgsförvaltningen

Om oss

Vi är en samlad organisation för hemsjukvårdsansvar inom LSS, hemvården yngre och korttidsverksamheten i Lunds kommun. Hos oss arbetar arbetsterapeuter, fysioterapeuter, sjuksköterskor, administratör och chef.

Här får du god introduktion som anpassas efter dina tidigare erfarenheter, regelbunden kompetensutveckling, yrkesspecifika- och tvärprofessionella nätverksträffar och möjlighet att arbeta med utveckling av välfärdsteknologi. Vi är ett tajt gäng kollegor som tar väl hand om varandra.

Nu söker vi en fysioterapeut/sjukgymnast riktad mot LSS. 

Arbetsuppgifter

Som fysioterapeut hos oss är du med och skapar viktiga förutsättningar för patienten att leva ett så självständigt och meningsfullt liv som möjligt genom bland annat anpassad fysisk aktivitet, rehabilitering/habilitering och hjälpmedelsförskrivning. Du genomför bland annat funktions- och förflyttningsbedömningar. I ditt närmsta team ingår sjuksköterskor och arbetsterapeuter. Tillsammans arbetar ni dagligen med omvårdnadspersonal och boendechefer.

Arbetsdagen startar gemensamt på kontoret med dina närmaste kollegor. Du ansvarar för upplägget av din arbetsdag som till exempel när du är ute och träffar patienter eller när du är inne på kontoret och utför administrativa uppgifter. 

Vi dokumenterar i Procapita och vi delegerar och ordinerar träning via Appva.

Arbetstid måndag – fredag, dagtid. Vi tillämpar flextid.

Vi söker dig som

Är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast och med ett intresse för målgrupperna. Du har god förmåga att samarbeta och att vara kreativ i ditt arbete. Du är lyhörd, har hög grad av flexibilitet, du är engagerad och tar tillvara på patienternas delaktighet. Du tycker det är roligt med förändringar och utmaningar.

Du har god förmåga att uttrycka dig på svenska i tal såväl som skrift. B-körkort krävs, vi har både bilar och el-cyklar som vi tar oss till och från våra patienter med.

Tjänsten omfattar 100 %, tillträde efter överenskommelse.

I den här rekryteringen tillämpar vi löpande urval och intervjuer.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Snarast enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 40.00/40.00
Ort Lund
Län Skåne län
Land Sverige
Referensnummer 2024/144
Kontakt
  • Cecilia Persson, Rekryteringskonsult, 046-3596648
  • Cecilia Hagström, Tf Enhetschef, 046-3596484
Facklig företrädare
  • Maria Svensson Rathonyi, Fysioterapeuterna, 046-3593843
Publicerat 2024-02-12
Sista ansökningsdag 2024-02-26

Tillbaka till lediga jobb