Arbetsmarknads - och socialförvaltningen


Är du en sjuksköterska med tidigare erfarenhet från kommunal vård eller nyfiken på socialpsykiatrin? Vill du vara en nyckelperson och en del av det återhämtningsinriktade arbetet? Välkommen till oss!

Om rollen och dina arbetsuppgifter

I din roll som sjuksköterska förväntas du leda omvårdnadsarbetet kring personer i med psykisk funktionsnedsättning. Du strukturerar och planerar ditt arbete samtidigt som du har förmågan att lyfta blicken och se helheten i verksamheten. Andra exempel på arbetsuppgifter är läkemedelshantering, dokumentation i Procapita IFO/LifeCare samt avvikelsehantering. Du är också ett viktigt stöd för medarbetare i medicinska frågor. Brukarna har ett varierat behov av insatser vilket innebär att du måste kunna vara flexibel och trivas i en omväxlande miljö. 

Du kommer att arbeta kontorstid måndag till fredag och du har tre sjuksköterskekollegor på området. Vi samverkar också med våra kollegor på vård- och omsorgsförvaltningen.

Är du nyfiken på om jobbet kan vara något för dig? Kom och träffa medarbetare och prata med dem kring rollen och arbetsplatsen. Om du vill har du även möjlighet gå bredvid en stund  för att få en känsla för hur vardagen ser ut. Hör av dig om det låter intressant.

Vi söker dig 

sjuksköterska med specialistutbildning med inriktning psykiatri eller geriatrik, alternativt legitimerad sjuksköterska med erfarenhet av kommunal vård av personer med psykiska funktionsnedsättningar. Du ska kunna tala, skriva och förstå det svenska språket för god kommunikation med brukare och personal. Erfarenhet av dokumentation i Procapita IFO och/ eller Lifecare är meriterande. 

Som person är du flexibel, har en god personlig mognad och är initiativrik. Du kan planera, organisera och prioritera ditt arbete på ett effektivt vis. Vi värderar din sociala förmåga och vill att du är relationsskapande då du kommer att ha en koordinerande roll med flertalet kontaktytor mot externa vårdgivare. Arbetet ställer även stora krav på samarbetsförmåga då du förutom externa vårdgivare kommer att ha kontakt och samarbeta med dina sjuksköterskekollegor såväl som handledarna på boendena.

Vi erbjuder dig

Som medarbetare hos oss erbjuds du en rad förmåner med fokus på balans, trygghet och hälsa. Lunds kommun är en stor organisation med många spännande verksamheter och möjligheter för medarbetare till utveckling. Som medarbetare får du även tillgång till vår förmånsportal där du enkelt kan se dina förmåner och administrera dessa.
Det här ger vi dig som medarbetare

Om oss

Verksamhetsområde socialpsykiatri omfattas av flera verksamheter som stöd i boende, sysselsättning och arbetsrehabilitering. Verksamheternas övergripande syfte är att öka förutsättningar för återhämtning. Genom att erbjuda individuellt utformade insatser med hög tillgänglighet, delaktighet och medbestämmande ska personer med psykisk funktionsvariation kunna leva ett så självständigt liv som möjligt.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Lund
Län Skåne län
Land Sverige
Referensnummer 2024/172
Kontakt
  • Fredrik Svensson, 046-3594725
Facklig företrädare
  • Joanna Mavéus, Vårdförbundet, joanna.maveus@lund.se
Publicerat 2024-02-21
Sista ansökningsdag 2024-03-20

Tillbaka till lediga jobb