Vård- och omsorgsförvaltningen

Om arbetsplatsen

Är du redo för en ny och spännande utmaning? Vi på Norrdala särskilt boende för äldre söker dig, som tillsammans med oss, vill vara med på denna resa! Är du utvecklingsorienterad, positiv och handlingskraftig? Tycker du om att arbeta med människor och göra skillnad i vardagen? Då ska du söka dig till oss! 

Vi söker nu undersköterskor. Vi söker er som är intresserad av tillsvidareanställning schemalagd arbetstid dag/kväll och varannan helg. Heltidsmåttet är 36,33 timmar/veckan. 

Särskilt boende för äldre ansvarar för våra äldreboenden och demensboenden för äldre. Här bor personer med omfattande behov av service och omvårdnad dygnet runt. I Lund finns drygt 580 lägenheter inom särskilt boende för äldre, varav cirka hälften är avsedda för personer med demenssjukdom.

Om rollen och arbetsuppgifterna

Som undersköterska planerar du din arbetsdag utifrån de boendes önskemål och behov av hjälp och stöd med personlig omvårdnad, måltider och aktiviteter. I din roll ingår även att utforma genomförandeplaner, dokumentera, utvärdera och medverka till att verksamheten håller god kvalitet.

Du samarbetar i team med andra yrkesgrupper med den boende i centrum. Vi arbetar utifrån den nationella värdegrunden inom äldreomsorgen där nyckelorden är självbestämmande, delaktighet och individanpassning. Du har fokus på de boendes önskemål och behov och strävar efter att göra vardagen meningsfull för dem.

Vi söker dig som

har godkänt omvårdnadsprogram eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Vi ser gärna att du har allmän datorkunskap, lätt att uttrycka dig på svenska i tal och skrift eftersom dokumentation och kommunikation ingår i arbetsuppgifterna.

Dokumentation sker i Lifecare. Vi följer upp kvalitén i nationella register som BPSD och Senior Alert.

Du behöver kunna arbeta både självständigt och i team. Ha god förmåga att kommunicera och social kompetens som främjar en god arbetsmiljö. Som person är du lugn och trygg i din yrkesroll. Har god empatisk förmåga vilket du visar genom att kunna sätta dig in i en annan människas situation.

Vi vill främja utveckling av vår verksamhet därför ser vi gärna att du är kreativ i ditt sinne och kan komma med nya idéer.

Vi erbjuder dig

Tillsvidareanställning på 100%.  

Som medarbetare hos oss erbjuds du en rad förmåner med fokus på balans, trygghet och hälsa. Lunds kommun är en stor organisation med många spännande verksamheter och möjligheter för medarbetare till utveckling. Som medarbetare får du även tillgång till vår förmånsportal där du enkelt kan se dina förmåner och administrera dessa.
Det här ger vi dig som medarbetare

Övrigt

Har du fått - skyddad yrkestitel för undersköterska - kan du bifoga den i ansökan.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval. Varmt välkommen med din ansökan - vi vill veta mer om dig. 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön.
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Lund
Län Skåne län
Land Sverige
Referensnummer 2024/205
Kontakt
  • Lotta Taramanidis, Enhetschef, 046-3596804
  • Sofia Hansén, Enhetschef, 046-3598536
  • Pierre Svensson, Rekryteringskonsult , 046-3596511
Facklig företrädare
  • Kommunal, Lund-staffanstorp.skane@kommunal.se
Publicerat 2024-02-22
Sista ansökningsdag 2024-03-17

Tillbaka till lediga jobb