Utbildningsförvaltningen

Om rollen och dina arbetsuppgifter

Med den här annonsen söker vi två gymnasielärare i fysik och matematik som vill vara en del av Katedralskolan i Lund. Inför hösten har vi underlag till en heltidstjänst och en deltidstjänst om 60%. Ange i din ansökan vilken tjänst du söker i första hand. Tjänsterna innebär att man ska planera och bedriva undervisning i fysik och matematik enligt gällande läroplan, samt utföra inom yrket förekommande arbetsuppgifter.

Vi söker dig

Vi söker dig som är behörig och legitimerad gymnasielärare i fysik och matematik. Du ska vara intresserad av både elevers kunskapsutveckling och deras utveckling individuellt och socialt. Du ska kunna leda, motivera och skapa engagemang i undervisningssituationen, och du ska systematiskt utvärdera och utveckla din undervisning. I arbetet med kollegor ska du vara samarbetsinriktad och aktivt delta i arbetet att utveckla skolans verksamhet. Du behöver vara insatt i, och följa, styrdokumenten. Du ska vara väl förtrogen med olika digitala verktyg och kunna använda dem på ett sätt som höjer kvaliteten på pedagogiskt och organisatoriskt arbete.

Tjänsterna tillsätts under förutsättning att underlaget inte behöver tas i anspråk av redan anställd och att vi hittar rätt sökande för skolans behov.

Vi erbjuder dig

Lunds kommun är en stor organisation med många spännande verksamheter och möjligheter för medarbetare till utveckling. Som medarbetare hos oss erbjuds du en rad förmåner med fokus på balans, trygghet och hälsa. Du får tjänstepension, friskvårdsbidrag och förmåner i samband med föräldraskap. Som medarbetare får du även tillgång till vår förmånsportal där du enkelt kan se dina förmåner och administrera dessa. Läs mer på Det här ger vi dig som medarbetare (https://lund.se/arbete-och-lediga-jobb/sa-ar-det-att-arbeta-med-oss/det-har-ger-vi-dig-som-medarbetare)

Om arbetsplatsen

Katedralskolan är Nordens äldsta skola och grundades redan 1085. Mitt i centrala Lund är den lätt att nå med allmänna kommunikationer för våra 1500 elever och 160 anställda. Här erbjuder skolan utbildning av högsta kvalitet inom fem olika högskoleförberedande program. Skolans mål är att erbjuda en trygg och studiemotiveradande miljö för alla elever, där de kan utvecklas och få såväl den utmaning som den hjälp och det stöd de behöver.

För att få arbeta med elever inom gymnasieskolan behöver du kunna uppvisa ett godtagbart utdrag ur belastningsregistret https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde 240806
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 60-100%
Ort Lund
Län Skåne län
Land Sverige
Referensnummer 2024/291
Kontakt
  • Martin Gustavsson, 046-3597617
Facklig företrädare
  • Fredrik Andersson, Sveriges lärare, 046-3597624
Publicerat 2024-03-22
Sista ansökningsdag 2024-04-14

Tillbaka till lediga jobb