Barn- och skolförvaltningen

Om rollen och dina arbetsuppgifter

Som grundskollärare arbetar du pedagogiskt och socialt utifrån verksamhetens mål och riktlinjer samt gällande styrdokument. Du är väl förtrogen med aktuell läroplan och ansvarar för det pedagogiska innehållet i undervisningen samt arbetar främjande för elevernas lärande och utveckling. 

Som lärare i musik inspirerar du våra elever på anpassad grundskola och grundskola på ett tydligt och ödmjukt sätt och bidrar genom det till målet en utbildning i världsklass. Huvuddelen av din tjänst är undervisning och de uppgifter som hör undervisningen till men i tjänsten ingår också övergripande uppdrag vid skolavslutningar, niornas avslutningsrevy m.m.  Du bedriver, såväl individuellt som tillsammans med din kollega, en varierad, kreativ och lustfylld undervisning för våra elever. Du hittar strategier för att nå varje elev och bidrar till ökad måluppfyllelse. Du planerar, bedömer, utvärderar och utvecklar den pedagogiska verksamheten i enligt med skolans styrdokument och i det systematiska kvalitetsarbetet. Den tillgängliga lärmiljön är ett fokusområde och du måste ha fördjupad erfarenhet av undervisning i anpassad grundskola. 

Vi söker dig

Vi söker dig som är legitimerad grundskollärare för undervisning i musik på anpassad grundskola. Det är ett krav att du har tidigare erfarenhet av att undervisa i anpassad grundskola. Du har en god insikt och kunskap i skolans styrdokument och kan på ett pedagogiskt sätt tillämpa dessa i ditt dagliga arbete. 

Är du en riktigt skicklig pedagog som vill arbeta med fokus på anpassad grundskola? Då kan du vara den vi söker för undervisning i musik.

För tjänsten ser vi också att du är en tydlig ledare i klassrummet. Du har ett intresse för att utveckla din undervisning utifrån forskning och beprövad erfarenhet. Utifrån evidensbaserad forskning kan du utveckla ditt arbete och med en god kännedom och vana arbetar du effektivt med relevanta digitala verktyg. Via tydliga strukturer och ett organiserat tillvägagångssätt hittar du vägar att nå våra elever samtidigt som du har lätt för att bygga goda och hållbara relationer med såväl elever, vårdnadshavare som kollegor. För att passa in i rollen som musiklärare på rektorsområde Tuna behöver du på ett anpassningsbart sätt  verka för en utbildning i världsklass. 

Vi erbjuder dig

Som medarbetare hos oss erbjuds du en rad förmåner med fokus på balans, trygghet och hälsa. Lunds kommun är en stor organisation med många spännande verksamheter och möjligheter för medarbetare till utveckling. Som medarbetare får du även tillgång till vår förmånsportal där du enkelt kan se dina förmåner och administrera dessa.

Det här ger vi dig som medarbetare

Om arbetsplatsen

Tre delar skapar Rektorsområde Tuna; Tunaskolan grundskola F-9, Tunaskolan anpassad grundskola och Mårtenskolan F-6. En verksamhet som kräver både hjärta och hjärna. En verksamhet som behöver att vi samplanerar, samarbetar och sambedömer. En verksamhet som sen ger allt tillbaka när våra elever känner sig trygga, har studiero, har rastro och får utveckla sin kunskap under ledning av sina lärare, sina fritidspedagoger samt övrig personal på skolan. 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Lund
Län Skåne län
Land Sverige
Referensnummer 2024/646
Kontakt
  • Ana-Maria Rodrigues Friede, ana-maria.rodriguesfriede@lund.se
Facklig företrädare
  • Staffan Släger, Sveriges Lärare, staffan.slager@lund.se
Publicerat 2024-06-03
Sista ansökningsdag 2024-06-16

Tillbaka till lediga jobb