Vård- och omsorgsförvaltningen

Om arbetsplatsen

Nu söker vi undersköterskor till Reimersdal äldreboende, som är beläget i den nordvästra delen av Lund. Vi söker personal som är intresserad av antingen en tillsvidareanställning 100% eller ett längre vikariat (ca 1 år) för en studieledig kollega.

Här har vi tillgång till fri parkering, laddstolpar för elbil och goda förbindelser med kollektivtrafik. Reimersdal är ett enplansboende med 46 lägenheter, fördelat på sex mindre avdelningar varav tre avdelningar har inriktning demensboende. Alla avdelningar har uteplatser och goda möjligheter till trädgårdsaktiviteter samt spel vid vår boulebana. Vår parcykel är en populär aktivitet som skapar starka band mellan boende och personal när cykeln framförs genom de fina grönområdena runt Reimersdal. 

Är du positiv, handlingskraftig och nyfiken på att forma och utveckla verksamheten på Reimersdal? Då ska du söka dig till oss!  

Om rollen och arbetsuppgifterna 

Som undersköterska planerar du din arbetsdag utifrån de boendes önskemål och behov av hjälp och stöd med personlig omvårdnad, måltider och aktiviteter. I din roll ingår även att utforma genomförandeplaner, dokumentera i Lifecare, utvärdera och medverka till att verksamheten håller god kvalitet i de nationella registren BPSD och Senior Alert. 

Du samarbetar i team med andra yrkesgrupper med den boende i centrum. Vi arbetar utifrån den nationella värdegrunden inom äldreomsorgen där nyckelorden är självbestämmande, delaktighet och individanpassning. Du har fokus på de boendes önskemål och behov och strävar efter att göra vardagen meningsfull för dem.

Schemalagd arbetstid dag/kväll och varannan helg. Rullande 6-veckorschema fördelat på 27 pass.

Exempel på arbetstider: 

Vardagar - Dagtid 07.00 - 15.30 eller Kvällstid 12.50 - 21.20

Helger - Dagtid 07.00 - 16.00 eller Kvällstid 12.20 - 21.20

Heltidsmåttet i Lunds kommun är 36,33 timmar i veckan. 

Vi söker dig 

som har godkända betyg från vård- och omsorgsprogrammet eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Vidareutbildning inom demensvård samt erfarenhet av arbete med personer med demenssjukdom och BPSD är meriterande. Goda kunskaper i svenska språket krävs, i tal såväl som i skrift. Vidare ser vi att du: 

  • kan arbeta självständigt och är en bra lagspelare i team med andra yrkesgrupper
  • har ett gott bemötande och en god social förmåga
  • är trygg i din yrkesroll med intresse och engagemang
  • är ansvarstagande och ser möjligheter och har en positiv inställning till utveckling
  • delar Lunds kommuns vision och är redo att arbeta utifrån vår värdegrund och våra förhållningssätt Lyssna, Lära och Leda

Vi erbjuder dig

Tillsvidareanställning på 100% eller vikariat (ca 1 år) på 100%

Som medarbetare hos oss erbjuds du en rad förmåner med fokus på balans, trygghet och hälsa. Lunds kommun är en stor organisation med många spännande verksamheter och möjligheter för medarbetare till utveckling. Som medarbetare får du även tillgång till vår förmånsportal där du enkelt kan se dina förmåner och administrera dessa.
Det här ger vi dig som medarbetare

Övrigt

Titta gärna på vårt Instagram-konto: reimersdal.lund

Vi arbetar löpande med rekryteringen. Vi ser fram emot din ansökan.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 3
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Lund
Län Skåne län
Land Sverige
Referensnummer 2024/649
Kontakt
  • Roxiana Karlsson Viebke, Enhetschef, 046-3596810
  • Sandra Björkkvist, Enhetschef, 046-3592665
  • Pierre Svensson, Rekryteringskonsult, 046-3596511
Facklig företrädare
  • Kommunal , 010-4427936
Publicerat 2024-06-03
Sista ansökningsdag 2024-06-19

Tillbaka till lediga jobb