Vård- och omsorgsförvaltningen

Är du redo för en ny och spännande utmaning?

Vi på Norrdala särskilt boende för äldre söker dig, som tillsammans med oss, vill vara med på denna resa! Är du utvecklingsorienterad, positiv och handlingskraftig? Tycker du om att arbeta med människor och göra skillnad i vardagen? Då ska du söka dig till oss!

Om rollen och dina arbetsuppgifter

Som undersköterska planerar du din arbetsdag utifrån de boendes önskemål och behov av hjälp och stöd med personlig omvårdnad, måltider och aktiviteter. Arbetet innebär omvårdnadsarbete utifrån brukarens önskemål och behov samt delegerade uppgifter enligt HSL. 

I din roll ingår även att dokumentera, utvärdera och medverka till att verksamheten håller god kvalitet. Vi följer upp kvalitén i nationella register som BPSD och Senior Alert. Dokumentation sker i Procapita och Lifecare.

Du samarbetar i team med andra yrkesgrupper med den boende i centrum. Vi arbetar utifrån den nationella värdegrunden inom äldreomsorgen där nyckelorden är självbestämmande, delaktighet och individanpassning. Du har fokus på de boendes önskemål och behov och strävar efter att göra vardagen meningsfull för dem.

Vi söker 

en medarbetare för en tillsvidareanställning en medarbetare för längre vikariat. Båda anställningarna är på 100%.

Arbetstiden innebär att du arbetar både kvällar och nätter samt varannan helg. Heltidsmåttet är 34,33 timmar i veckan. 

Vi söker dig som är utbildad undersköterska eller har annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Vi ser gärna att du är trygg i din yrkesroll, har en god samarbetsförmåga samt erfarenhet av arbete med demensvård. Vidare har du har allmän datorkunskap, lätt att uttrycka dig på svenska i tal och skrift eftersom dokumentation och kommunikation ingår i arbetsuppgifterna.

Du behöver kunna arbeta både självständigt och i team. Ha god förmåga att kommunicera och social kompetens som främjar en god arbetsmiljö. Som person är du lugn och trygg i din yrkesroll. Har god empatisk förmåga vilket du visar genom att kunna sätta dig in i en annan människas situation.

Vi vill främja utveckling av vår verksamhet därför ser vi gärna att du är kreativ i ditt sinne och kan komma med nya idéer.

Vi erbjuder dig

Som medarbetare hos oss erbjuds du en rad förmåner med fokus på balans, trygghet och hälsa. Lunds kommun är en stor organisation med många spännande verksamheter och möjligheter för medarbetare till utveckling. Som medarbetare får du även tillgång till vår förmånsportal där du enkelt kan se dina förmåner och administrera dessa.
Det här ger vi dig som medarbetare
 

Övrigt

Har du fått din - skyddad yrkestitel för undersköterska - kan du bifoga den i ansökan.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön.
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Lund
Län Skåne län
Land Sverige
Referensnummer 2024/204
Kontakt
  • Ann Charlotte Taramanidis, Enhetschef, 046-3596804
  • Sofia Hansén, Enhetschef, 0463598536
  • Pierre Svensson, Rekryteringskonsult, 046-3596511
Facklig företrädare
  • Kommunal, 010-4427936
Publicerat 2024-02-22
Sista ansökningsdag 2024-03-10

Tillbaka till lediga jobb