Utbildningsförvaltningen

Om rollen och dina arbetsuppgifter

Som lärare på Spyken kommer du att undervisa i svenska. I arbetsuppgifterna ingår planering, genomförande av undervisning. Utvärdering, ev. mentorskap och andra sedvanliga arbetsuppgifter för lärare. 

Vi söker dig

Vi söker dig som är genuint intresserad av undervisning i svenska och tillsammans med våra elever och kollegor vill utveckla Spyken. Du är behörig att undervisa i svenska på gymnasienivå. Det är meriterande om du har har erfarenhet av undervisning på gymnasieskola.

Du har mycket goda kunskaper i dina ämnen och är engagerad i undervisning och lärande. Du har erfarenhet av arbete mot givna mål, är initiativrik och flexibel och har lätt för att samarbeta. Du är en strukturerad och positiv ledare som sätter tydliga gränser och har förmåga att skapa goda relationer med elever och kollegor. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och värdesätter din förmåga att möta eleverna utifrån deras kunskaper och behov.

För att få arbeta med barn eller elever inom förskola och skola behöver du kunna uppvisa ett godtagbart utdrag ur belastningsregistret https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/

Vi erbjuder dig

Som medarbetare hos oss erbjuds du en rad förmåner med fokus på balans, trygghet och hälsa. Lunds kommun är en stor organisation med många spännande verksamheter och möjligheter för medarbetare till utveckling. Som medarbetare får du även tillgång till vår förmånsportal där du enkelt kan se dina förmåner och administrera dessa.
Det här ger vi dig som medarbetare

Om arbetsplatsen

På Spyken präglas arbetet av skolans vision: "Spyken ger dig kunskap, kompetens och positiva erfarenheter för framtiden!". Skolan kännetecknas av god stämning och stort engagemang hos elever och personal. Vi hoppas att du vill bli en del av detta!

Gymnasieskolan Spyken har cirka 1200 elever fördelade på estetiska programmet, humanistiska programmet, naturvetenskapsprogrammet och samhällsvetenskapsprogrammet. Vi är måna om att både personal och elever ska känna delaktighet i allt som rör verksamheten.

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningen avslutas 2025-06-13
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde 2024-08-06
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 50%
Ort Lund
Län Skåne län
Land Sverige
Referensnummer 2024/584
Kontakt
  • Maria Hedelin Björse, 0734150736, maria.hedelin@lund.se
Facklig företrädare
  • Sveriges Lärare Lund, 046-3592980
Publicerat 2024-05-22
Sista ansökningsdag 2024-06-07

Tillbaka till lediga jobb