Serviceförvaltningen

Om rollen och dina arbetsuppgifter

Som mekaniker arbetar du med service, felsökning och reparation av våra olika fordon och maskiner. Du arbetar främst med mekanik, hydraulik, fordonselektronik och andra vanligt förekommande arbetsuppgifter i en verkstad.

Vi söker dig

Har en fordonsteknisk utbildning gärna med inriktning tunga fordon/maskin. Du är en duktig mekaniker som har en problemlösande inställning oavsett vilken typ av maskin eller fordon som du har framför dig. Vi tänker att du har arbetat med service, underhåll och reparationer av olika typer av fordon och maskiner och att du har erfarenhet av felsökning med diagnosinstrument.

Vi ser gärna att du har några års arbetslivserfarenhet som mekaniker. Det är meriterande om du har certifikat för heta arbeten, erfarenhet av elfordon samt vana vid svets och plåtarbete. Du har grundläggande datorvana och behärskar svenska språket både i tal och skrift. B-körkort är ett krav. C-körkort är meriterande.

Utöver att vara en duktig mekaniker söker vi dig som har ett gediget intresse av att vara en del av ett team som har kunder och medborgare i fokus. Tillsammans vill vi vara bäst på service och kvalitet där du blir en viktig del. Du motiveras och engageras av problemlösning men även att kontinuerligt lära dig nytt och dela med dig kunskap och erfarenheter. Du är en lagspelare och trivs att arbeta i team med dagligen nya utmaningar. Du är självgående i ditt arbete, med samarbete i fokus och ställer upp för dina arbetskollegor.

Det ska vara roligt att gå till jobbet så därför söker vi dig som är prestigelös, öppen, lyhörd och har god social förmåga mot både kollegor och våra interna kunder. Vi stöttar varandra, har roligt på jobbet och ser till att det finns en god balans mellan arbetsliv och fritid.

Varmt välkommen med din ansökan.

Våra arbetstider är fasta mellan 7-15.45.

Referenser kommer att efterfrågas

Vi erbjuder dig

Som medarbetare hos oss erbjuds du en rad förmåner med fokus på balans, trygghet och hälsa. Lunds kommun är en stor organisation med många spännande verksamheter och möjligheter för medarbetare till utveckling. Som medarbetare får du även tillgång till vår förmånsportal där du enkelt kan se dina förmåner och administrera dessa.
Det här ger vi dig som medarbetare

Om arbetsplatsen

Mobilitetsservice erbjuder anställda i Lunds kommun fossilfria transportmedel och redskap samt utvecklar ett nytt transportbeteende med optimerade resor. Som ett viktigt led i detta finns verkstaden som erbjuder ett effektivt underhåll av fordon, maskiner och arbetsredskap.

I verkstaden servas och repareras kommunens fordonsflotta på över 400 fordon, 600 cyklar, grönytemaskiner, elfordon, maskiner etc. Verkstadsgruppen består av sju mekaniker och en arbetsledare som gärna provar nya lösningar och arbetar nära tillsammans med kunderna.

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Lund
Län Skåne län
Land Sverige
Referensnummer 2024/589
Kontakt
  • Frida Persson, Enhetschef, 046-3593905
  • Robert Hansson, Arbetsledare, 046-3598750
Facklig företrädare
  • Linus Svärd, Kommuanl, 046-3596586
Publicerat 2024-05-22
Sista ansökningsdag 2024-06-04

Tillbaka till lediga jobb