Vård- och omsorgsförvaltningen

På rekryteringsenheten är vi 10 kollegor som med ett prestigelöst förhållningssätt arbetar tillsammans för att lösa förvaltningens alla rekryteringar, både tillsvidaretjänster och timavlönade. Vi har olika kompetenser och erfarenheter, vilket också är vår styrka. Våra olikheter är viktiga i vårt gemensamma arbete inom enheten och i samarbetet med verksamheterna. Vi gör varandra bra och tillsammans är vi som bäst! Vill du vara med och utveckla rekryteringsstödet till våra chefer inom vård- och omsorg?

Vi söker två modiga och handlingskraftiga rekryteringskonsulter som vill fortsätta att utvecklas i rollen och våra processer, där fokus är på rekrytering, anställning och introduktion av våra timanställda.

Vi erbjuder dig ett utvecklande och omväxlande arbete med möjlighet att påverka innehåll och utformning utifrån din kompetens och verksamhetens behov. Våra ledord Lyssna, Lära, Leda genomsyrar allt vi gör, allt i syfte att skapa Ett Lund

Arbetsuppgifter
Vi söker dig som vill utveckla och förfina vår rekrytering av timavlönade, där du förutom att jobba med rekrytering även anställer och ger introduktion i vårt bokningssystem. Som rekryteringskonsult har du ett helhetsansvar för att driva samtliga steg i rekryteringen i nära dialog med våra enheter och för oss är det självklart att skapa en inkluderande kandidatupplevelse. Tillsammans med dina kollegor tar du fram strategier för olika typer av rekryteringarna utifrån de utmaningar som finns i olika yrkeskategorier. Samarbetet med förvaltningens verksamhetsnära HR-team är självklart liksom samarbetet med kommunikationsteamet för att på bästa möjliga sätt skapa värde för kandidater och verksamheten.

Vi söker dig 
Som person är du självgående och tar ansvar för dina processer samt strukturerar ditt arbete för att driva processer framåt. Du planerar och prioriterar för att nå målen och har förmågan att ändra riktning om målen ändrar sig. Du arbetar tills ditt projekt är avslutat eller resultatet är uppnått.

Du är trygg, stabil och du har förmågan att hantera flera olika kontaktytor samtidigt. Du är kreativ och kan bidra med nya idéer och angreppssätt i ditt arbete. Att samarbeta med andra kommer naturligt för dig och är en stor del i hur du arbetar. Du lyssnar, kommunicerar och löser utmaningar på ett konstruktivt sätt. Du är serviceinriktad och har ett konsultativt förhållningssätt i din roll som rekryteringskonsult.

Vi ser gärna att teamet består av en mix av olika kompetenser, har du erfarenhet av digitaliseringsprojekt, arbetat med framtagning av rekryteringsstrategier, search, är en fena på statistik, kompetensbaserad och evidensbaserad rekrytering är det meriterande.

Självklart uttrycker du dig väl i tal och skrift på svenska, övriga språkkunskaper är alltid en tillgång. Du har högskoleexamen eller motsvarande som arbetsgivaren anser lämplig för uppdraget och du har tidigare jobbat med kompetensförsörjning.

Vad säger du om att komma till jobbet och mötas av engagerade kollegor, skratt, varvat med givande diskussioner? Då vill vi gärna att du söker direkt, vi intervjuar löpande!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Lund
Län Skåne län
Land Sverige
Referensnummer 2024/601
Kontakt
  • Enhetschef Malin Olsson, 046-3599834, malin.olsson6@lund.se
Facklig företrädare
  • Gregorio Macario, SSR, 046-3598249
  • Anders Söderberg, Vision, anders.soderberg@lund.se
Publicerat 2024-05-24
Sista ansökningsdag 2024-06-10

Tillbaka till lediga jobb