Vård- och omsorgsförvaltningen

Söker du ett varierande, självständigt och viktigt arbete? Nu vill vi förstärka vårt team med en pedagogisk samordnare som möter de lundabor som får stöd och service inom våra verksamheter inom LSS.

Om rollen och dina arbetsuppgifter

I rollen kommer du att ha ansvar för område 2 som innefattar tre enheter Idunsplats och Vikingavägen 1 & 23. Enheterna är servicebostäder med inriktning NPF-diagnoser samt psykisk ohälsa, brukarna är i varierande ålder. Rollen som pedagogisk samordnare består av att inspirera, motivera och leda både brukare och kollegor i pågående utvecklingsarbete. I nära samarbete med enhetschef har du ansvar för de pedagogiska arbetsmetoderna samt har ett uppföljningsansvar. Du kommer att omvärldsbevaka nya rön och arbetsmetoder samt införa och kvalitetssäkra dessa gemensamt med medarbetarna. Som pedagogisk samordnare ingår du i ett nätverk tillsammans med övriga pedagogiska samordnare inom Boende LSS. Därtill ingår det att samverka med Region Skåne och andra myndigheter.

Vi letar efter dig som har fallenhet för att vara ett steg före, som kan se långsiktiga lösningar och som är trygg i att förändringsarbete behöver tid. Vi ser gärna att du har erfarenhet och kunskap kring psykiatri. 

Arbetstider och kommunikation

Arbetstider är måndag till fredag 08:00-17:00. Enheterna ligger nära hållplatsen Linero Torg, betal-parkering finns i närheten av samtliga enheter.

Vi söker dig som

  • Har högskoleexamen, gärna med beteendevetenskaplig/pedagogisk inriktning eller motsvarande högskoleutbildning som vi bedömer likvärdig.
  • Har erfarenhet från arbete med LSS samt psykisk ohälsa.
  • Har erfarenhet av att leda grupp.
  • Har god kunskap och erfarenhet av lågaffektivt bemötande
  • Kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska, då arbetet innehåller dokumentation i olika former. 
  • Baskunskaper i digitala arbetsverktyg.
  • Meriterande med kunskap och erfarenhet och kunskap om tydliggörande pedagogik och motiverande samtal. 

Vi erbjuder dig

Som medarbetare hos oss erbjuds du en rad förmåner med fokus på balans, trygghet och hälsa. Lunds kommun är en stor organisation med många spännande verksamheter och möjligheter för medarbetare till utveckling. Som medarbetare får du även tillgång till vår förmånsportal där du enkelt kan se dina förmåner och administrera dessa. Förmåner som anställd

Rekryteringsprocessen

Observera att vi i denna rekrytering tagit bort det personliga brevet från ansökningsprocessen och ersatt det med urvalsfrågor för en mer inkluderande rekryteringsprocess och en effektiv kandidatupplevelse. Dina svar blir en viktig del i vårt urvalsarbete.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. 

Välkommen med din ansökan!

#beteendevetare #pedagogik 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Lund
Län Skåne län
Land Sverige
Referensnummer 2024/707
Kontakt
  • Nina Malmqvist, enhetschef, 046-3596230
  • Cecilia Boll Segersteén, rekryteringskonsult, 046-3596596, cecilia.segersteen@lund.se
Facklig företrädare
  • Vision, 0771440000
Publicerat 2024-06-20
Sista ansökningsdag 2024-07-04

Tillbaka till lediga jobb