Vård- och omsorgsförvaltningen

Vi erbjuder dig en fantastisk chans att vara med och forma ett nyöppnat särskilt boende för äldre i Lund.

För att möta framtidens behov ska verksamheten fokusera på att undersöka, testa och implementera nya metoder/arbetssätt med stöd av digital teknik. S:t Lars väg 87 är nyrenoverat under 2023 och verksamheten har nu 48 lägenheter.

Boendet är beläget i södra Lund nära natursköna S:t Lars parken. Närheten till busshållplats, Klostergårdens tågstation och parkering gör pendlingsmöjligheterna mycket goda.  

Om rollen och arbetsuppgifterna

Rollen innebär att du på ett flexibelt sätt arbetar på flera av boendets avdelningar. Arbetet innebär omvårdnadsarbete utifrån brukarens önskemål och behov samt delegerade uppgifter enligt HSL. Som undersköterska kommer du att arbeta utifrån det digitala systemet Epsilon, dokumentera i Lifecare, utvärdera och medverka till att verksamheten håller god kvalitet. Vi följer upp kvalitén i nationella register som BPSD-registret och Senior Alert. 

I rollen som undersköterska ingår du i det mångprofessionella teamet. Du bidrar med dina specialistkunskaper inom din yrkeskompetens. Genom nära samarbete med chef, sjuksköterskor, fysioterapeut och arbetsterapeut samt övriga i teamet medverkar du till att ge brukarna livsinnehåll där individens behov står i centrum. 

För att du som undersköterska ska kunna koncentrera dig på din profession med delegerade arbetsuppgifter, dokumentation och brukarnära omvårdnadsarbete har S:t Lars väg 87 även anställt personal som sköter om de mer serviceinriktade arbetsuppgifter. 

En viktig del i arbetet är att arbeta i team kring brukaren för att få en god helhetssyn. Vi arbetar utifrån den nationella värdegrunden inom äldreomsorgen där nyckelorden är självbestämmande, delaktighet och individanpassning.

Din strävan är alltid att göra vardagen meningsfull för brukarna.

Vi söker dig som 

är utbildad undersköterska. Vi vill att du ska vara trygg i din roll som undersköterska och har en positiv inställning till utveckling och förändringar. 

Vi vill att du har erfarenhet av att arbete med personer med demensdiagnos och är du BPSD administratör är det meriterande.

Du ska kunna arbeta med alla och acceptera våra olikheter och bemöta alla med respekt. Vi vill även att du ska vara flexibel och lyhörd, såväl med boende som med anhöriga och även till oss, dina nya kollegor.

God kunskap i det svenska språket i tal och skrift behövs.

Du ska dela Lunds kommuns vision och är redo att arbeta utifrån vår värdegrund och våra förhållningssätt Lyssna, Lära och Leda.

Vi erbjuder dig

Som medarbetare hos oss erbjuds du en rad förmåner med fokus på balans, trygghet och hälsa. Lunds kommun är en stor organisation med många spännande verksamheter och möjligheter för medarbetare till utveckling. Som medarbetare får du även tillgång till vår förmånsportal där du enkelt kan se dina förmåner och administrera dessa.
Det här ger vi dig som medarbetare

Övrigt

Vi söker undersköterskor för tillsvidaretjänster på 100%. Merparten av arbetstiden är förlagd till dagtid, men schemat innehåller både dagar/kvällar och varannan helg. 

Vi tillämpar löpande urval och intervjuer. Välkommen med din ansökan redan idag!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Lund
Län Skåne län
Land Sverige
Referensnummer 2024/719
Kontakt
  • Katarina Flyckt, Enhetschef, 046-3592675
  • Henrik Salmi, Arbetsledare, 046-3594504
  • Pierre Svensson, Rekryteringskonsult , 046-3596511
Facklig företrädare
  • Kommunal, 010-4427936
Publicerat 2024-06-20
Sista ansökningsdag 2024-07-11

Tillbaka till lediga jobb