Kommunkontoret

Nu söker stöd och servicecenter dig som vill bidra med din kunskap och kompetens på vår gemensamma utvecklingsresa.

Om rollen och dina arbetsuppgifter

Det dagliga receptionistarbetet består av flera olika delar, allt från mottagande av besökare, beställning/hantering av taggar, IT-utrustning för nyanställda samt in- och utlämning av personlig IT-utrustning för medarbetare. Det förekommer även arbetsuppgifter såsom resebokning, ärendehantering för felanmälan i våra fastigheter samt praktisk introduktion av nyanställda. Det ingår även att svara i telefon då vår enhet har hand om kommunens interna samtal och vägleder medarbetare som ringer in.

Andra administrativa uppgifter såsom fakturahantering, skriftlig information och beställningar är vanligt förekommande. Att arbeta som receptionist/administratör hos oss är ett arbete som innehåller både traditionellt receptionsarbete och administrativt arbete. Tillsammans med enhetschef och kollegor bidrar du till att utveckla enhetens arbete och bistår enheten med bland annat verksamhetsövergripande aktiviteter och projekt.

Arbetet sker på kontorstid måndag till fredag och visst kvällsarbete kan förekomma. Arbetsplatsen är i centrala Lund.

Vi söker dig

Vi söker dig som har avslutad gymnasieutbildning och gärna en eftergymnasial utbildning inom administration. Du har tidigare erfarenhet av självständiga administrativa arbetsuppgifter och receptionsuppgifter, gärna från offentlig verksamhet. Du har god datorvana och kan Officepaketet. Meriterande är om du har kunskap om Raindance eller liknande ekonomisystem. Uppdraget kräver också att du har lätt för, och intresse av, digitalisering såväl som att arbeta med olika IT-stöd.

Som person är du positiv, utåtriktad och driver det egna och verksamhetens arbete framåt. Du har lätt för att skapa och bibehålla goda relationer på arbetsplatsen samt har en lugn personlighet även i situationer som upplevs som stressande. Du är kommunikativ och talar och skriver flytande svenska. 

För att du ska trivas hos oss och i ditt uppdrag så ser vi att du besitter ett gott bemötande och en hög servicenivå, och att du har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra. Du bidrar till verksamhetens utveckling genom att hitta lösningar på situationer som uppstår och tar initiativ till förbättringar inom det egna arbetsområdet. Du är flexibel i ditt arbetssätt och du kan hantera olika arbetsuppgifter parallellt och gör rätt prioriteringar. För att trivas i rollen behöver du kunna samarbeta och samverka bra med andra då våra kontaktytor är många.

Vi erbjuder dig

en omväxlande tjänst med många samarbetsytor där du ges möjlighet att påverka såväl form som innehåll. Vi sitter i aktivitetsbaserade kontor med hög variation av olika sorters kontorsmiljöer som vi kan välja mellan baserat på den arbetsuppgift vi ska utföra. Du som medarbetare formar din arbetsdag på bästa sätt.

Vi månar om varandra, vår arbetsmiljö och hälsa. Vi har friskvårdsbidrag som vi gärna ser att du nyttjar. Här kan du läsa mer om vad Lunds kommun erbjuder dig som anställd: Det här ger vi dig som medarbetare 

Om rekryteringen

I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval.

Om oss

Alla vi som arbetar inom stöd och servicecenter är specialister på vårt uppdrag och ger våra kollegor stöd och service. Vi lever varje dag efter Lunds kommuns vision: Lyssna, lära, leda och delar med oss av vår kompetens, vår goda bemötandekultur och arbetsglädje. Tveka inte att bli en av oss! 

Om arbetsplatsen

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön, individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Lund
Län Skåne län
Land Sverige
Referensnummer 2024/169
Kontakt
  • Camilla Clavier, enhetschef intern service, 046-3599994
  • Cecilia Åkesson, strateg, 046-3597039
Facklig företrädare
  • Jannika Josefsson, Vision, jannika.josefsson@lund.se
Publicerat 2024-02-14
Sista ansökningsdag 2024-02-28

Tillbaka till lediga jobb