Vård- och omsorgsförvaltningen

Om oss

All legitimerad personal ingår i en teambaserad hälso- och sjukvårdsorganisation, med fokus på samarbete, utbildning och utveckling där man tillsammans samordnar och planerar insatser. Inom vård- och omsorgsförvaltningen finns en centraliserad organisation av sjuksköterskor som arbetar kväll/natt och som utför insatser enligt HSL till brukare/patienter inom hemvården, LSS och på våra särskilda boende. Vårdhandbokens riktlinjer är vår ledstjärna och vi prioriterar en god bemanning.

När man arbetar kväll som sjuksköterska i Lunds kommun är arbetstiden 15.00-23.00 och arbetstidsmåttet 34.33 timmar/vecka vid heltid.

Vi erbjuder en kompetensutvecklingsdag i månaden, 9 månader om året, där du kan hospitera i lämplig arbetsmiljö eller gå interna/externa utbildningar, allt för att skapa trygghet och utveckling i din yrkesroll.

Vill du få en inblick i verksamheten innan du bestämmer dig? Du får gärna gå bredvid ett arbetspass eller del av ett arbetspass. Här möter du Annette som jobbar som kvällsjuksköterska.

Exempel på kompetensutveckling hos oss ser du här


Arbetsuppgifter

Arbetet innefattar såväl planerade, regelbundet återkommande insatser, som insatser av mer brådskande karaktär så som akuta bedömningar och andra insatser som behöver lösas under jourtid. Patientgruppen är företrädesvis äldre medborgare i kommunen men ansvarsområdet sträcker sig också över kommunens LSS-verksamheter och hemvård för yngre (18-65 år). 

Exempel på arbetsuppgifter du möter är akuta bedömningar enligt A-E, palliativa bedömningar och dödsfall, kateterproblem, sondmat med nasogastriskt sond, kontakt med Idoc och Mobila vårdteamet, handledning till omvårdnadspersonal, telefonrådgivning samt hantering av diverse infusionsutrustning och dialys(pås- och maskindialys).

Vi söker dig som

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och som har jobbat några år i yrket. Du lyssnar, kommunicerar och löser situationer på ett konstruktivt sätt. Ditt engagemang för arbete med människor är stort och ditt bemötande pedagogiskt och gott. Du har god förmåga att handleda och delegera omvårdnadspersonal, ge stöd och skapa trygghet. Du kan arbeta självständigt och tar beslut utifrån dina egna bedömningar. Det är meriterande med erfarenhet från en självständig position inom yrket.

Vi värdesätter särskilt att du är strukturerad och noggrann i ditt arbete. 

Du uttrycker dig utan svårigheter i svenska språket, du har goda kunskaper i digitala arbetsverktyg och du har B-körkort.

I den här rekryteringen tillämpar vi löpande urval och intervjuer. Välkommen med din ansökan!

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 34.33/34.33
Ort Lund
Län Skåne län
Land Sverige
Referensnummer 2024/369
Kontakt
  • Cecilia Persson, Rekryteringskonsult, 046-3596648
  • Magdalena Cruce, Arbetsledare, 046-3597333
Facklig företrädare
  • Sima Amini, Vårdförbundet, 046-3593622
Publicerat 2024-04-08
Sista ansökningsdag 2024-04-24

Tillbaka till lediga jobb