Vård- och omsorgsförvaltningen

Nu söker vi dig som vill utvecklas och lära nytt!

Är du undersköterska och söker ett varierande, självständigt och viktigt arbete? Nu söker vi helgsamordnare/planerare till hemvården i Genarp

Om rollen och dina arbetsuppgifter

Du är anställd på en ordinarie underskötersketjänst dagtid (6:45-15:30) med tjänstgöring varannan helg.  Du arbetar administrativt och även i vården. 

Tjänsten innebär en tillsvidareanställning som undersköterska med tillägg som samordnare. Samordnaruppdraget löper ut var sjätte månad med chans till förlängning. 

Vi erbjuder alla att arbeta heltid, vilket innebär 36 timmar och 20 minuter i veckan. I ditt dagliga arbete är du en del av äldre människors vardag och arbetar med att stötta dem så att de kan leva ett så meningsfullt, självständigt och aktivt liv som möjligt. Vi har inga delade turer och vårt heltidsmått innebär att du får mer ledig tid i din vardag. Hos oss får du möjlighet att växa och bli stimulerad till exempel genom olika roller, ansvarsområden eller utbildningar.

I rollen som samordnare planerar du och schemalägger de insatser som våra brukare är beviljade.  Du har regelbundet kontakt med våra brukare, anhöriga, chef, kollegor och biståndshandläggare. Du arbetar i HR-portalen och Lifecare. Vi har en samordnare som jobbar måndag till fredag. Ni är två helgsamordnare/planerare som jobbar varannan helg vardera.

Vi söker dig som

  • är utbildad undersköterska.
  • erfarenhet av liknande arbete inom hemvård och som samordnare/planerare är meriterande.
  • du är trygg i dig själv och kan sätta gränser när det behövs. 
  • uppgiften kräver samarbete med teamet för att tillsammans lösa uppgiften.
  • För att lyckas i rollen krävs att du är noggrann och kvalitetsmedveten.
  • God kunskap i svenska språket krävs i både tal och skrift.

Du är ansvarsfull, engagerad, flexibel och lyhörd - med brukare, anhöriga och kollegor. Du förstår hur viktigt det är att varje enskild person är delaktig och har inflytande över sin vardag.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Det är viktigt att du bibehåller lugn och fokus, även i situationer när mycket händer på samma gång eller vid snabba förändringar.

För att bli anställd som undersköterska krävs att du har bevis om skyddad yrkestitel från Socialstyrelsen eller intyg från arbetsgivare att du hade en fast anställning som undersköterska 1/7 2023. 

Undersköterska blir en skyddad yrkestitel 1 juli 2023 - Legitimation (socialstyrelsen.se)

Vi erbjuder dig

Som medarbetare hos oss erbjuds du en rad förmåner med fokus på balans, trygghet och hälsa. Lunds kommun är en stor organisation med många spännande verksamheter och möjligheter för medarbetare till utveckling. Som medarbetare får du även tillgång till vår förmånsportal där du enkelt kan se dina förmåner och administrera dessa.


Det här ger vi dig som medarbetare

Om arbetsplatsen

Lunds kommuns hemvård är indelad i ett flertal, geografiska områden. I varje område arbetar undersköterskor och vårdbiträden i team med hälso-och sjukvårdspersonal under ledning av en enhetschef. Till varje område hör en enhetsadministratör och flera samordnare. Vi erbjuder service-, omvårdnads- och hemsjukvårdsinsatser dygnet runt till kommunens brukare 65+. Vissa serviceinsatser (städ, tvätt och inköp) utförs vardagar dagtid av en servicegrupp inom varje hemvårdsområde.

Hemvården i Genarp har sin lokal i det nybyggda Lars Kristoffers väg (fd Solhem). Vi är en liten enhet, där vi jobbar nära varandra med korta kommunikationsvägar. Just nu arbetar vi intensivt med vardagsrehabilitering och att stärka brukarna i samband med hemgång.

Hemvårdens mål är att utföra uppdragen med hög kvalitet utifrån den enskildes behov och önskningar, samt att ge möjlighet till ett kvarboende i sin egen bostad.

Övrigt

Vi arbetar löpande med rekryteringen.

För snabbare hantering; bifoga dina betyg och beställ "Utdrag ur belastningsregistret för egen kontroll" och " Utdrag ur belastningsregistret / arbete med barn med funktionsnedsättning" via www.polisen.se

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde enligt överenskommelse
Löneform Månadslön, ange löneanspråk
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Genarp
Län Skåne län
Land Sverige
Referensnummer 2024/398
Kontakt
  • Yvonne Bliander, enhetschef hemvården Genarp, 046-3596750
  • Emma Borrie, rekryteringskonsult VoO, emma.borrie@lund.se
Facklig företrädare
  • Kommunal, 010-4427936
Publicerat 2024-04-05
Sista ansökningsdag 2024-04-28

Tillbaka till lediga jobb