Utbildningsförvaltningen

Om oss

Komvux i Lund erbjuder utbildning i sfi, anpassad utbildning, lärlingsutbildning, grundläggande och gymnasiala kurser, yrkesutbildningar och yrkeshögskoleutbildning till medicinska sekreterare. Vi har undervisningslokaler på Gastelyckan i Lund och även på Campus Vipan.

Vi arbetar med att utveckla vår skola utifrån elevernas behov. På vår Komvux har vi ett Lärcentrum, Kompassen, där eleverna erbjuds stöd för att klara sina studier. Vi är Erasmus-ackrediterade och varje år får personal möjlighet att delta i jobbskuggning, kurser och samarbeten med vuxenutbildningar i Europa. Erasmusarbetet medför också att vi tar emot kollegor från andra länder med en regelbundenhet.

Du kan läsa mer om Komvux på vår hemsida. https://lund.se/komvux

Arbetsuppgifter

I tjänsten ingår att undervisa i Biologi 1 och Biologi 2. Tjänsteomfattningen kan komma att utökas och i så fall med matematik på gymnasial nivå.

På Komvux ges kurserna som närundervisning och som Flex. Flex innebär att eleverna studerar på egen hand men kommer in för handledning och obligatoriska moment såsom t.ex. laborationer och prov.

Som lärare på Komvux ingår du i ett arbetslag och utför de för yrket förekommande arbetsuppgifterna.

Vi söker dig som

Du har lärarlegitimation i biologi på gymnasial nivå samt erfarenhet av undervisning i Biologi 1 och Biologi 2. Det är meriterande om du har biologi i kombination med matematik.

Du är väl förtrogen med skolans styrdokument och tycker om att utveckla din undervisning.

Som person är du prestigelös, utvecklingsinriktad, lyhörd och tydlig i ditt sätt att kommunicera med elever och kollegor. Du har ett relationellt förhållningssätt till eleverna och du är bra på att arbeta både självständigt och i team. Lösningsfokus är en naturlig del i ditt dagliga arbete.

Erfarenhet av pedagogiskt arbete inom vuxenutbildning är meriterande

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningen avslutas 2024-06-14
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde 240104
Löneform Månadsavlönad
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 30 %
Ort Lund
Län Skåne län
Land Sverige
Referensnummer 2023/976
Kontakt
  • Cornelia Levin Tolvhed, 046-3594639
Facklig företrädare
  • Linda Jarlskog, Sveriges Lärare, 046-3595000(växel)
Publicerat 2023-09-01
Sista ansökningsdag 2023-09-30

Tillbaka till lediga jobb