Utbildningsförvaltningen

Om rollen och dina arbetsuppgifter

Vi behöver sommarvikarier till vår sfi-verksamhet. Du kommer att undervisa på sfi inom olika studievägar, kurser och studieformer där du planerar, genomför och följer upp elevernas lärande. Undervisning i orienteringskurser för sfi-elever kan också bli aktuellt.

Vi behöver företrädesvis vikarier under perioden juli och början av augusti.

Vi söker dig

Vi söker i första hand legitimerade lärare med behörighet för sfi, men det är inget krav för tjänsten som sommarvikarie. Däremot efterfrågar vi kunskap och erfarenhet som ligger nära en legitimation eller behörighet. Du kanske är lärarstuderande och har läst 30hp SVA men inte slutfört din lärarutbildning än.

Det är meriterande om du har utbildning i och/eller erfarenhet av undervisning i SFI/svenska som andraspråk eller annat relevant ämne.

Du ska ha grundläggande kompetenser att använda vanliga digitala funktioner som är viktiga i, och kopplade till, undervisningen.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och vi vill att du är strukturerad, flexibel, och lösningsfokuserad. Du ser möjligheter, har en positiv grundsyn och ett starkt engagemang för människor.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att tjänsten inte behöver tas i anspråk för redan tillsvidareanställda medarbetare.

Vi erbjuder dig

Som medarbetare hos oss erbjuds du en rad förmåner med fokus på balans, trygghet och hälsa. Lunds kommun är en stor organisation med många spännande verksamheter och möjligheter för medarbetare till utveckling. Som medarbetare får du även tillgång till vår förmånsportal där du enkelt kan se dina förmåner och administrera dessa.
Det här ger vi dig som medarbetare

Om arbetsplatsen

Komvux är Lunds kommuns egen anordnare av vuxenutbildning. Skolan har drygt 100 medarbetare och ca 4 500 elever. Vi bedriver utbildning inom grundläggande och gymnasial vuxenutbildning, i svenska för invandrare och inom anpassad utbildning. Tillsammans gör vi det möjligt!

www.lund.se/komvux

Anställningsform Sommarjobb/Säsongsanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Juni, juli eller augusti
Löneform Timanställning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad Mellan 2-8 veckor
Ort Lund
Län Skåne län
Land Sverige
Referensnummer 2024/399
Kontakt
  • Veronica Lutas, 046-3597095
  • Camilla Ekberg, 046-3595257
Facklig företrädare
  • Linda Jarlskog, 0735-223420
Publicerat 2024-04-08
Sista ansökningsdag 2024-05-03

Tillbaka till lediga jobb