Vård- och omsorgsförvaltningen

Nu söker vi dig som vill utvecklas och lära nytt!

Söker du ett varierande, självständigt och viktigt arbete? Nu söker vi dig som vill jobba som enhetsadministratör hos oss på hemvården Rosen.

Om rollen och dina arbetsuppgifter

Brinner du för att arbeta med administration och har lätt för att organisera, samarbeta och sprida glädje? Ser du möjligheter och har ett helhetsperspektiv på verksamheten?  Vill du stötta samordnarna och se den långsiktiga planeringen?

Nu söker vi en enhetsadministratör till hemvården. I nära samarbete med enhetschefen kommer du att arbeta med administrativa arbetsuppgifter. Arbetsplatsen är på Brunnsgatan, Lund. 

Huvudsakligen kommer du att arbeta med personal- och ekonomiuppgifter vad gäller anställningsavtal, fakturahantering, telefonservice, framtagande av statistik och offerter samt utföra beställningar av exempelvis it-behörigheter. I tjänsten kommer du även att skriva protokoll samt utföra registrering- och kontrolluppgifter. Du kommer bland annat att arbeta i Raindance, HR-portalen och beställarportalen för IT, därför är det meriterande om du har tidigare erfarenhet av dessa.

Tjänsten är heltid med arbetstiden förlagd dagtid måndag till fredag (40 h/v).

Vi söker dig som

  •  har gymnasieutbildning med adekvat inriktning för tjänsten exempelvis administrativ/ekonomisk eller annan gymnasieutbildning i kombination med erfarenhet av liknande arbete. 
  • god digital kompetens, tex  i Officepaketet och att du enkelt kan sätta dig in i förvaltningens IT-baserade system. 
  •  goda kunskaper i svenska språket och lätt för att uttrycka dig i tal och skrift.
  •  god ekonomisk- och personaladministrativ kompetens.
  • flerårig erfarenhet i yrket krävs.

Kunskaper i andra språk än svenska är meriterande, liksom kunskap i Vismas HR-system, Raindance med flera system samt kännedom om HÖK och AB.

Du är både engagerad och serviceinriktad samt tycker om att vara spindeln i nätet, både inom verksamheten och utåt sett. Då arbetet är självständigt är det viktigt att du också är ansvarsfull, lösningsfokuserad, stresstålig och har en god förmåga att prioritera. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Du delar vår vision och värdegrund och är redo att arbeta utifrån våra förhållningssätt lyssna, lära och leda.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig ett meningsfullt och utvecklande arbete. Som medarbetare hos oss erbjuds du en rad förmåner med fokus på balans, trygghet och hälsa. Lunds kommun är en stor organisation med många spännande verksamheter och möjligheter för medarbetare till utveckling. Som medarbetare får du även tillgång till vår förmånsportal där du enkelt kan se dina förmåner och administrera dessa. Det här ger vi dig som medarbetare

Om arbetsplatsen

Lunds kommuns hemvård är indelad i ett flertal, geografiska områden. I varje område arbetar undersköterskor och vårdbiträden i team med hälso-och sjukvårdspersonal under ledning av en enhetschef. Till varje område hör en enhetsadministratör och  samordnare. Vi erbjuder service-, omvårdnads- och hemsjukvårdsinsatser dygnet runt till kommunens brukare 65+. Vissa serviceinsatser (städ, tvätt och inköp) utförs vardagar dagtid av en servicegrupp inom varje hemvårdsområde.

Hemvården Rosen ligger centralt beläget i Lund och hit tar du dig enkelt med buss eller till fots från centralen. 

Hemvårdens mål är att utföra uppdragen med hög kvalitet utifrån den enskildes behov och önskningar, samt att ge möjlighet till ett kvarboende i sin egen bostad.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 15/7 eller enligt överenskommelse
Löneform Månadslön, ange löneanspråk
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Lund
Län Skåne län
Land Sverige
Referensnummer 2024/413
Kontakt
  • Emma Borrie, rekryteringskonsult VoO, emma.borrie@lund.se
  • Veronica Löwgren, enhetschef, 046-3595407
Facklig företrädare
  • Anders Söderberg, Vision, anders.soderberg@lund.se
Publicerat 2024-04-10
Sista ansökningsdag 2024-04-25

Tillbaka till lediga jobb