Vård- och omsorgsförvaltningen

Om oss

Inom hemsjukvården yngre i Lunds tätort är vi ett team som arbetar riktat mot personer i åldern 20-65 år. Vi är en sammanhållen grupp på fyra sjuksköterskor, en resurssjuksköterska och en HSL-undersköterska samt enhetschef. Vi utgår från Stora Södergatan i centrum och ansvarar för yngre personers behov av hemsjukvård. Tätorten har vi delat upp geografiskt i tre områden där du som sjuksköterska i första hand arbetar riktat mot ett av områdena.

Arbetsuppgifter

I hemsjukvården är våra patienters önskemål och behov i fokus. Personers behov av hemsjukvård varierar från enstaka insatser till insatser varaktiga över flera år. När du möter människor som är mitt i livet, i deras eget hem, är det lättare att se "hela människan". Vi arbetar för att erbjuda hälsosjukvårdsinsatser med kvalité och göra personers vardag meningsfull. Du ingår i ett team med flera andra yrkesprofessioner och tillsammans planerar och utför ni väl anpassade hälso- och sjukvårdsinsatser. Du ansvarar även för handledning och delegering av undersköterskor. Vi erbjuder kommunövergripande utbildningar för omvårdnadspersonal inför delegering. Varje utbildning avslutas med ett digitalt kunskapstest för att säkerställa att personen har adekvata kunskaper för uppgiften. Detta ger dig som sjuksköterska ett underlag i delegeringsprocessen så att du kan känna dig trygg i dina beslut.

Din anställning inleds med en introduktion som skräddarsys efter dina behov vad gäller innehåll och omfattning. Som nyanställd erbjuds du en mentor, erfaren i sin profession såväl som i vår verksamhet. Din mentor är anställd utanför din enhet och ni har möjlighet att träffas regelbundet några timmar i månaden under 6-12 månader.

Uppdraget är brett och omväxlande, du planerar din dag själv. Du får gärna, i slutet av rekryteringsprocessen, göra ett studiebesök hos oss för att se hur vi arbetar.

Arbetstid: schemalagd dagtid med tjänstgöring var 8:e helg. Heltidsmått: 38,25 h/v.

Vi söker dig som

Vill bli en del av vårt härliga team? Är du själv engagerad legitimerad sjuksköterska eller distriktsjuksköterska? Då tycker vi att du ska skicka in din ansökan. Du har ett stort engagemang för att arbeta med människor och du är trygg i din egen person och profession. Det är meriterande med några års erfarenhet som sjuksköterska. Du talar och skriver svenska flytande och har goda datorkunskaper.

Körkort och cykelvana är ett krav.

Som person är du lösningsfokuserad, strukturerad och noggrann i ditt arbete. Det är viktigt att du kan arbeta både självständigt och i samverkan med andra. Vi förutsätter att du har ett gott bemötande och har mod att prioritera och arbetsleda samtidigt som du har kvalitet och patientsäkerhet i fokus. Vidare delar du vår vision och värdegrund och är redo att arbeta utifrån våra förhållningssätt lyssna, lära och leda. Du har fokus på våra patienters önskemål och behov för att göra vardagen meningsfull för dem.

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 38.25 tim/vecka
Ort Lund
Län Skåne län
Land Sverige
Referensnummer 2024/609
Kontakt
  • Cecilia Persson, Rekryteringskonsult, 046-3596648
  • Cecilia Hagström, Tf Enhetschef, 046-3596486
Facklig företrädare
  • Sima Amini, Vårdförbundet, 046-3593622
Publicerat 2024-05-27
Sista ansökningsdag 2024-06-09

Tillbaka till lediga jobb