Vård- och omsorgsförvaltningen

Här får du plats att växa. Inom Lunds kommun sätter vi kunskapen i centrum och skapar möjligheter att utvecklas i arbetslivet. Vi erbjuder en inkluderande arbetsmiljö, och chans att påverka och göra skillnad. Vill du bli en av oss?

Vi söker dig som har en godkänd undersköterskeutbildning eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Vi söker två personer för tillsvidaretjänster på 100% som är intresserade av att arbeta på somatisk avdelning till hösten. Du arbetar dagar/kvällar med tjänstgöring varannan helg.  

Du som söker är dessutom trygg i din yrkesroll och har en positiv inställning till utveckling. Om du är intresserad ger vi dig gärna ett ökat ansvar för någon del av arbetet du brinner lite extra för.

Att vara flexibel och lyhörd, såväl med brukare som med anhöriga och kollegor, är en självklarhet för dig. För oss är det viktigt att du har ett gott bemötande och en god social förmåga med intresse och engagemang. Att du delar Lunds kommuns vision och är redo att arbeta utifrån vår värdegrund och våra förhållningssätt Lyssna, Lära och Leda är även av betydelse för oss.

Om rollen och dina arbetsuppgifter

Som undersköterska planerar du ditt arbete utifrån den boendes önskemål och behov av stöd med personlig omvårdnad, rehabilitering, måltider och aktiviteter. I din roll ingår även att dokumentera i Lifecare, utvärdera och medverka till att verksamheten håller god kvalitet. Vi följer upp kvalitén i nationella register som BPSD registret och Senior Alert. 

Du samarbetar i team med andra yrkesgrupper med den boende i centrum. Vi arbetar utifrån den nationella värdegrunden inom äldreomsorgen där nyckelorden är självbestämmande, delaktighet och individanpassning. Du har fokus på de boendes önskemål och behov och strävar efter att göra vardagen meningsfull för dem.

Vi erbjuder dig

Som medarbetare hos oss erbjuds du en rad förmåner med fokus på balans, trygghet och hälsa. Lunds kommun är en stor organisation med många spännande verksamheter och möjligheter för medarbetare till utveckling. Som medarbetare får du även tillgång till vår förmånsportal där du enkelt kan se dina förmåner och administrera dessa.
Det här ger vi dig som medarbetare

Om arbetsplatsen

Brunnsgatan 13A ligger i Mårtenslundsparken i centrala Lund med bra bussförbindelser och närhet till motorväg. Ett stenkast bort kan man promenera i Botaniska trädgården. Boendet har fyra avdelningar, varav två är demensavdelningar. Avdelningarna har tio boende vardera.

Kika gärna på vårt Instagram-konto: brunnsgatan13a

Vi arbetar med löpande urval och intervjuer. Välkommen med din ansökan redan idag!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Mitten av augusti eller enligt överenskommelse
Löneform Månadslön.
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Lund
Län Skåne län
Land Sverige
Referensnummer 2024/624
Kontakt
  • Sofie Lundberg, Enhetschef, 046-3596254
  • Nora Ulloa Serrano, Enhetschef, 046-3595553
  • Pierre Svensson, Rekryteringskonsult, 046-3596511
Facklig företrädare
  • Kommunal, 010-4427936
Publicerat 2024-05-29
Sista ansökningsdag 2024-06-13

Tillbaka till lediga jobb