Lunds Renhållningsverk

Om rollen och dina arbetsuppgifter

Som mekaniker arbetar du med service, felsökning och reparation av olika typer av fordon så som tunga fordon (lastbilar), traktorer, påbyggnationer m.m. Du arbetar främst med mekanik, hydraulik, pneumatik och fordonselektronik.

Vi söker dig

Vi söker dig som har ett gediget intresse av att vara en del av en organisation i förändring med kunder och medborgare i fokus. Du som söker tjänsten motiveras och engageras av problemlösning men även att kontinuerligt lära dig nytt och dela med dig av kunskap och erfarenheter. Du är en lagspelare och trivs att arbeta i team med dagligen nya utmaningar. Du är självgående i ditt arbete, med samarbete i fokus och ställer upp för dina arbetskollegor. Din drivkraft är att lösa problem med medborgar-/kundfokus i siktet.


Vi söker dig som har en fordonsteknisk utbildning, gärna med inriktning tunga fordon, eller annan
utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren anser vara likvärdig., Vidare har du kunskap och erfarenhet av reparation och felsökning av mekanik, hydraulik, pneumatik, och fordonselektronik. C-körkort är ett krav. Vi ser gärna att du har förarbevis för truck, lastmaskin och hett arbete samt vana vid svets och plåtarbete. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper
Är du den vi söker? Välkommen med din ansökan redan nu då vi har löpande urval!

Vi erbjuder dig

Som medarbetare hos oss erbjuds du en rad förmåner med fokus på balans, trygghet och hälsa. Lunds kommun är en stor organisation med många spännande verksamheter och möjligheter för medarbetare till utveckling. Som medarbetare får du även tillgång till vår förmånsportal där du enkelt kan se dina förmåner och administrera dessa.
Det här ger vi dig som medarbetare

Om arbetsplatsen

På Lunds renhållningsverk arbetar drygt 100 engagerade medarbetare med ansvar för avfallshanteringen. Vårt fokus är attraktiva lösningar som underlättar återvinning och hållbar avfallshantering. Verksamheten är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierad, och vår fordonspark är fossilfri. Hos oss får du ett stimulerande arbete där kundfokus och utveckling av hållbara lösningar driver verksamheten framåt på en arbetsplats som präglas av arbetsglädje och gemenskap!


Här får du plats att växa. Inom Lunds kommun sätter vi kunskapen i centrum och skapar möjligheter att utvecklas i arbetslivet. Vi erbjuder en inkluderande arbetsmiljö, och chans att påverka och göra skillnad. Vill du bli en av oss?

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Lund
Län Skåne län
Land Sverige
Referensnummer 2024/652
Kontakt
  • Kim Hansen, 046-3595445
Facklig företrädare
  • Kommunal Lund-Staffanstorp, 010-4427936
Publicerat 2024-06-04
Sista ansökningsdag 2024-09-08
Sök jobbet

Dela länkar

Tillbaka till lediga jobb