Barn- och skolförvaltning

Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Barn- och skolförvaltningen arbetar för att skapa likvärdighet och goda förutsättningar för barn och elever att nå målen. Vi arbetar för en enhetlig och tydlig styrning för skola och förskola och en ändamålsenlig och effektiv organisation. Vidare strävar vi efter att skapa förbättrade förutsättningar för utveckling och kvalitet i verksamheten.

Om oss

Veberöds verksamhetsområde, som tillhör Barn- och skolförvaltning, ligger beläget vid Romeleåsens fot med skogen som närmsta granne. Veberöd ligger ungefär två mil från Lund och det finns bra bussförbindelser till både Lund och Malmö.

Arbetsuppgifter

I arbetsuppgifterna ingår de att arbeta enskilt med elev. I samråd med skolans elevhälsa planera och genomföra undervisning i elevens hem och i andra lokaler. 

Vi söker dig som

Vi söker dig som har speciallärarutbildning och erfarenheter av att arbeta med elever i behov av särskilt stöd. Du förväntas ha god kunskap om hjälpmedel och ha förmåga att motivera och skapa goda relationer.

Ett stort mått av förmåga till eget initiativ och relationsskapande krävs.

Som person är du lösningsinriktad och ser möjligheter istället för hinder. Du är engagerad i ditt arbete och vågar pröva nya vägar för att ständigt sträva efter att förbättra din undervisning. Du gör skillnad för våra elever genom att tro på deras förmåga samt uppmuntra till kreativitet och nyfikenhet. Du visar och göra det tydligt för varje elev att de kan lyckas i stort som i smått under hela dagen!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Snarast eller enligt överrenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 80-100%
Ort Veberöd
Län Skåne län
Land Sverige
Referensnummer 2020/128
Kontakt
  • Per-Ola Birgersson, 046-3597600
  • Nanny Rovin, 046-3597577
Facklig företrädare
  • Anna Thunberg, LR, 046-3597600
Publicerat 2020-02-26
Sista ansökningsdag 2020-03-15

Tillbaka till lediga jobb