Utbildningsförvaltningen

Här får du plats att växa. Inom Lunds kommun sätter vi kunskapen i centrum och skapar möjligheter att utvecklas i arbetslivet. Vi erbjuder en inkluderande arbetsmiljö, och chans att påverka och göra skillnad. Vill du bli en av oss?

Utbildningsförvaltningen ansvarar för gymnasieskola, vuxenutbildning, internationell grundskola och modersmålsverksamhet och har drygt 1000 anställda. Som anställd här är du delaktig i att bedriva utbildning av hög kvalitet, och med ett stort engagemang för våra elever. Vi rustar eleverna för framtiden – med målet att varje elev ska nå sin fulla potential som människa och medborgare.

Utbildningsförvaltningen

Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa
handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa
framtiden med oss?

Om oss

Polhemskolan, som ligger belägen mitt i centrala Lund, är med sina 2 500 elever en av Sveriges största gymnasieskolor. En skola av vår storlek utgör en dynamisk mötes- och arbetsplats för lärare som brinner för sitt yrke och som vill utvecklas tillsammans med andra.

Elever som söker sig till Polhemskolan kan välja mellan programmen samhällsvetenskap,
naturvetenskap, teknik, ekonomi och hantverk (frisör). Elever med specialintresse för fysik eller
matematik kan välja någon av våra spetsutbildningar och och för den som vid sidan om
gymnasiestudierna vill utvecklas i sin idrott erbjuds både Nationell Idrottsutbildning (NIU) och Lokalt idrottsgymnasium. På Polhemskolan finns också Språkintroduktion, (introduktionsprogram förungdomar som nyligen kommit till Sverige).

Läs mer om oss på www.lund.se/polhem

Arbetsuppgifter

I tjänsten ingår att undervisa i matematik och kemi samt att vara mentor för en klass på naturvetenskapligt program. Du bedriver undervisning utifrån gällande styrdokument och deltar i den pedagogiska utvecklingen på skolan.

Som lärare på Polhemskolan ingår du i ett arbetslag på ett av våra program och större delen av din
undervisningstid ligger inom programmet. Du bedriver undervisning utifrån gällande styrdokument och du deltar i den pedagogiska utvecklingen på skolan.

Vi söker dig som

Vi söker duktiga och engagerade lärare som  med sin kompetens och erfarenhet bidrar till ett gott arbetsklimat i en miljö med lärande i fokus.

För tjänsten krävs lärarlegitimation i matematik och kemi på gymnasiet och även erfarenhet av
undervisning på gymnasienivå.

Övrigt

Intervjuer sker löpande, vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas före sista datum för ansökan. Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2022-01-07
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100
Ort Lund
Län Skåne län
Land Sverige
Referensnummer 2021/1246
Kontakt
  • Jessika Franzén, 046-359 3597
Publicerat 2021-11-25
Sista ansökningsdag 2021-12-16

Tillbaka till lediga jobb